Haberler

Nükhet Duru: Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'ı Tokatladı

Güncelleme:

Bir dergiye röportaj veren ünlü sanatçı, "Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy'un yıldızları bir türlü barışmadı. Hatta 25 sene önce uçakta Bülent, Ajda'ya tokat atmıştı." dedi.

Bir magazin dergisinin son sayısına röportaj veren Nükhet Duru çarpıcı itiraflarda bulundu.

"KESİN TANRIÇA OLARAK ALGILANIRDI"

Nükhet Duru verdiği röportajda, Ajda Pekkan'ı "Hepimizin öncüsüydü. 60'larda başlamış sanat hayatına. Biz 75'te çıktık. O da çok genç başlamış. Muhteşem bir kadın, pop müziğin tanrıçası! Mitolojik çağda olsaydı, Ajda kesin tanrıça olarak algılanırdı." sözleriyle övdü.

"TOKAT ATMIŞTI AJDA'YA"

Duru, röportajında Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan arasındaki gerginliğin sorulması üzerine 25 senelik tarihi bir itirafta bulundu: "Küslük kötü bir şey. Bizim camiamızda ne küslük olabilir, ne de düşmanlık… İnşallah yakışır şekilde hallolur mesele. Onların yıldızı barışmadı bir türlü. Hatırlıyorum, 25 yıl önce uçakta kavga etmişlerdi. Hatta Bülent tokat atmıştı Ajda'ya."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Ajda Pekkan Nükhet Duru Tokat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500

Yorumlar (14)

25 YIL ÖNCE:

AYDEMİR AKBAŞ TA SENİ . . . . . . . . . . . . . NÜKHET DURU . SEN KENDİNE BAK.

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

birtanede ajda tokat atsın ödeşsinler olsun bitsin bu kavga.

6
0
yanıtYanıtla
bambam:

Bugün tokattan gidiyoruz :) Deniz Akkaya haberinden sonra ajdanın yediği tokat. geçmişi ve özeli hiç kimseye anlatmamaları gerekir. bu saatten sonra bir işe yaramaz.

4
0
yanıtYanıtla
42:

YAŞLARI BİT İŞİ BİTMİŞ BUNLAR NEYİN PEŞİNDE OTURUN EVİNİZDE ALAHA DUA EDIN.

4
0
yanıtYanıtla
caner:

tamam bak bi bunu bilmiyordum. . .

2
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

25 SENE SAKLADIN DA ŞİMDİMİ AKLINA GELDİ BE KADIN. AJDA NEREDE SEN NEREDESİN? . SIR İSE ÖLENE KADAR OLSUN , KIYMETLİ OLANI ODUR.

3
0
yanıtYanıtla
berke,05,amasyalı:

seni, bir, malsın, eşek, senden, daha, akılı, , habere, bak, birde, senin, yazdıgın, yoruma, bak, , , , , , , , , , , , , , , , tce, cumhuriyeti, sana, diyiyorum

2
1
yanıtYanıtla
iamlion:

bazıları yürür bazıları yürüyenlere çamur atar

2
0
yanıtYanıtla
ABİDİK GUBİDİK:

SERT ERKEKTİR! YAPAR MI YAPAR.

1
0
yanıtYanıtla
Asli:

Bülent istemistir ajda wermemistir ondan yemistirtir tadina bakamadi dimek gülonun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title