Haberler

Nuh Çimento Bengü'yle Moral Depoladı

Güncelleme:

Nuh Çimento Grubu'nun gelenekselleşen 'Kıdem Teşvik Töreni ve Yemeği' bu yıl İstanbul Titanic Business Hotel'de gerçekleştirildi.

Ünlü sanatçı Bengü'nün şarkılarıyla renk kattığı gecede, kıdem alan 148 personele plaket ve hediye takdim edildi

Nuh Çimento Grubu'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Kıdem Teşvik Töreni ve Yemeği' çalışan ve ailelerinin yer aldığı yaklaşık 800 davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Kıdem alan 148 personelin plaket ve hediyelerle onurlandırıldığı gecede Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Grubu CEO'su K. Gökhan Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve hissedarlarından Mehmet Eskiyapan, Metin Benli, Ülkü Dalver, Nuh Çimento Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener, Nuh Enerji Genel Müdürü Mehmet Çetinkaya, Nuh Yapı Genel Müdürü Halim Tekkeşin, Çimse-İş Genel Sendikası Hereke Şube Başkanı İlhami Yıldırım da emektar çalışanları yalnız bırakmadı.

'GURUR DUYUYORUM'

İstanbul Titanic Business Hotel'de düzenlenen program, kokteyl ve aile yemeği ile başladı. Akabinde kürsüye çıkan Çimse-İş Genel Sendikası Hereke Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Nuh Çimento Grubu CEO'su K. Gökhan Bozkurt ve Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin gecenin anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yaptı. Sendika Başkanı Yıldırım, Nuh Çimento Grubu'nun başarısının arkasında özveriyle çalışan personelinin olduğuna vurgu yaparken, "28 yılını burada geçirmiş biri olarak Nuh Çimento'nun başarılarından gurur duyuyorum. Nuh Çimento işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda yüksek standartlara sahip bir kurum. Yeni arkadaşlarımızın da bu kural ve kaidelere riayet etmelerini önemle rica ediyorum" dedi.

'HIZ KESMEYE NİYETİMİZ YOK'

"1966 yılından bugüne başarı yolculuğumuza kararlılıkla devam ediyoruz" diyerek sözlerine başlayan Nuh Çimento Grubu CEO'su K. Gökhan Bozkurt ise, "Bu gemiyi birlikte yüzdürdüğümüz 148 kıdemli çalışma arkadaşımıza teşekkür etmek için bir arada bulunuyoruz. Sektöre yön veren gücümüzün ve başarımızın yanında, bizimle aynı hedefe inanan ve performansını ortaya koyan değerli Nuh Çimento ailesi var. Nuh Çimento'da öncelik insandır. Burada iş sonuçlarından önce siz değerli çalışanlarımızın sağlığı, güvenliği ve mutluluğu önceliklidir. Nuh Çimento tarih yazıyor, farkındayız. Birlikte geleceği yazmak için tam yol ileri" dedi.

'BİZDEN DESTEK VE ÖZVERİNİZİ EKSİK ETMEYİN'

Gecenin son konuşmasını gerçekleştiren Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, "Kıdem alan arkadaşlarımıza ödül ve motivasyon gecesi düzenledik. Buradaki amaç; birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmak. Bu kurum çatısı altındaki işletmelerin bazılarının yaşı benden de büyük. Biz de köklü olan bu kurumu, bu moral ve motivasyonla birlikte daha ileriye götürüp, daha nice kıdem ödül törenleri düzenlemeyi arzu ediyoruz. Ancak bu, hepimizin desteğiyle hayata geçirilecek bir hedef. Bizlerden şimdi olduğu gibi gelecekte de destek ve özverinizi eksik etmeyin" ifadelerine yer verdi.

BENGÜ, NUH ÇİMENTO AİLESİ İÇİN SÖYLEDİ

Konuşmalardan sonra kıdem alan personele plaket ve hediyeleri takdim edildi. Gecenin finalinde pop müziğinin sevilen sesi Bengü sahne aldı. En beğenilen şarkılarını bu kez Nuh Çimento ailesi için söyleyen Bengü, sahne performansıyla göz doldururken, Nuh Çimento Grubu çalışanları ve aileleri hep birlikte sevilen sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nuh Çimento İstanbul Bengü Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title