Haberler

Nüfus Müdürlükleri 29 ve 30 Mart'ta Açık Olacak

Güncelleme:

Antalya Valiliği Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, tüm ilçe nüfus müdürlüklerinin 29 ve 30 Mart tarihlerinde açık olacağını duyurdu.

Antalya ve ilçelerindeki nüfus müdürlükleri 29 ve 30 Mart tarihlerinde de açık olacak.

Antalya Valiliği Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulunun 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Sandık Kurullarının Görev ve Yetkilerini Gösterir Genelgenin ilgili maddesine göre, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olmayan resimli ve resmi bir kimlik belgesi ibraz eden seçmenin oy kullanabilmesi için, bu belgenin yanında ayrıca seçmen bilgi kağıdı veya nüus müdürlükleri tarafından verilmiş nüfus kayıt örneği ibraz edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

Bu nedenle İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından cumartesi ve pazar günlerine denk gelen 29 ve 30 Mart tarihlerinde ülke genelinde tüm ilçe nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, "30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşlarımızın böylesine bir sorun yaşamamaları amacıyla, ilimizdeki tüm ilçe nüfus müdürlükleri 29 ve 30 Mart tarihlerinde hizmet verecektir" denildi.

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Valiliği Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title