Haberler

Ntv Doğu Karadeniz Temsilcisi Ahmet Kayacık'a Son Görev

NTV'nin Doğu Karadeniz bölge temsilcisi Ahmet Kayacık son yolculuğuna uğurlandı.

NTV'nin Doğu Karadeniz bölge temsilcisi Ahmet Kayacık son yolculuğuna uğurlandı.

Rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören, bir süredir de evinde tedavisi devam eden Kayacık, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Kayacık için bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde bir tören düzenlendi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın yaptıkları konuşmalarla Ahmet Kayacık'ın gazeteciliğini anlatırken, yapılan konuşmaların ardından Kayacık'ın cenazesi sevenlerinin omuzlarında cenaze namazı için İskenderpaşa Camisi'ne götürüldü. Oğlu Doğan Kayacık babasının tabutunun önünde resmini taşırken, küçük oğlu Kuzey Kayacık'ın ise gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Burada öğle namazı sonrası kılanan cenaze namazına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Ortahisar Belediye Başkanı Metin Genç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Trabzonspor'lu yöneticiler, Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile birlikte çok sayıda meslektaşı ve sevenleri katıldı. Cenaze namazı sonrasında Kayacık'ın cenazesi karayolu ile Giresun'a gönderilirken, burada ikindi namazına müteakip aile mezarlığında toprağa verilecek.

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un ve ülkenin duayen gazetecilerinden Ahmet Kayacık'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Gümrükçüoğlu Kayacık'ın gazetecilik mesleği yanında sanatçı bir ruha sahip olduğunu dile getirerek, "O, doğa ve insan sevgisiyle dolu bir insandı. Mesleğini en güzel şekilde icra etmenin çabası içerisinde olmuştur. Kayacık çektiği fotoğraf ve yaptığı televizyon programlarını ile şehrimizin ve bölgemizin tanıtımına önemli katkılar sağladı. Kayacık her zaman topluma faydalı işler yapabilmek için gece gündüz çalıştı. Duayen gazeteci Ahmet Kayacık kardeşimize Allah'tan rahmet, başta eşi Hülya hanım olmak üzere çocukları Kuzey, Doğan ve tüm yakınları ile basın camiasına sabırlar diliyorum" dedi.

Televizyonculuğunun yanı sıra fotoğraf sanatçısı da olan Kayacık "Dağdeniz Karadeniz, Al Gözüm Seyreyle" adlı fotoğraf albümü hazırlamıştı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Doğu Karadeniz Ahmet Kayacık Ntv Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title