Haberler

Ntso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız Açıklaması

Anadolu Jet tarafından 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Kapadokya-Antalya seferleri sebebiyle bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Anadolu Jet tarafından 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Kapadokya- Antalya seferleri sebebiyle bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Garnizon Komutanı Kd. Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Filiz Kılıç, Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri yıldız, Gülşehir belediye Başkanı Mustafa Dursun, Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Meclis Başkanı Seyit İnce,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Babaoğlu,Kemal Güner,Hakan Kavas,Serhat Cantekin ve çok sayıda turizmci katıldı.

Tanıtım toplantısının sunumu üstlenen Türk Hava Yolları Nevşehir Şube Müdürü Osman Taha Küçük, Anadolu Jet tarafından başlatılan Kapadokya- Antalya karşılıklı uçak seferlerinin bölge turizmi için oldukça önemli olduğuna değinerek, Anadolu Jet'in Kapadokya-İzmir seferlerini de programına almasını istedi.

Daha sonra söz alan Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan ise bu seferlerin deniz turizmi ile kültür turizmi arasında bir köprü olacağını dile getirerek, Antalya - Kapadokya Seferleri'nin istenilen doluluk oranına ulaşması halinde Kapadokya'ya yeni seferlerin eklenebileceğini dile getirdi.

NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız'da bu seferlerin Antalya'ya deniz turizmi için gelen turistlerin aynı zamanda Kapadokya'ya da gelmesi için bir fırsat olduğuna dikkati çekerek, "Kapadokya Antalya seferleri Kapadokya Turizmi için bir dönem noktasıdır. Ancak bunun için turizmciler, tur operatörleri bu konuda üzerlerine düşeni yapmalıdır. Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası olarak bu konuda bizler üzerimize düşen her türlü göreve hazırız." Dedi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'da her geçen gün öğrenci sayısı artan Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nin Türkiye'nin her ilinden öğrencisinin olduğunu belirterek, ulaşım problemlerinin çözülmesi halinde Üniversite'ye uzak illerden de öğrencilerin rağbet göstereceğini Anadolu Jet yetkililerinden Antalya'dan sonra İzmir, Bursa ve Kıbrıs seferlerini de hizmete koymalarını beklediklerini ifade etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise Kültür Turizmin Başkenti olan Nevşehir ile Akdeniz arasında bir köprü niteliği taşıyan bu seferlerin Bölge turizmi için önemine dikkati çekerek yılda 3 milyona yakın turisti ağırlayan Kapadokya Bölgesi'nin diğer illere düzenlenecek sefer sayılarını karşılayacak kapasitesinin olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından AtlasJet Başkanı İbrahim Doğan tarafından protokole üzerlerinde isimleri yazılı olan Uçak maketleri hediye edilirken, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'ın maket uçağını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız aldı.

Toplantı,Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi'nin sahneye koyduğu seslerle Anadolu adlı Müzikli Oyunun gösterimi ile son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yıldız Kapadokya Nevşehir Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title