Haberler

'NTMYO' Yedinci Dönem Mezunlarını Verdi

Güncelleme:

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu2014-2015 mezuniyet töreninde; mezun olan 210 öğrenci kep atıp, diplomalarını aldı.


GAÜN Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenin açılışında ilk olarak Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'un mesajı yayınlandı. Rektör Prof. Dr. Coşkun öğrencilere; "Kimliğini onurla taşıyacağınız ve sadece ülkemizde değil uluslararası arenada da adından söz ettiren kaliteli bir dünya üniversitesinden mezun oldunuz" dedi. Öğrencilerin mezuniyet sonrası hayatına dair tavsiyelerde de bulunan Rektör Prof. Dr. Coşkun, 'iyi insan' olmaları konusunda öğütler vererek şunları söyledi: "Bazen hayat acımasızca üzerinize gelebilir. Olumsuzluklar ardışık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yılmayın. Kararlı, azimli olun, dik durun. Kazanacaksınız. Mesleğinizde iyi olmak mecburiyetinin yanı sıra 'iyi insan' olmak da zorundasınız. Ne demek 'iyi insan'? İnsanlara karşı anlayışlı, saygılı, bir diğerini anlayan, topluma olan görevleri noktasında entelektüel bir gayreti olan, ülkenin geleceğe taşınması, büyümesi refahı ve mutluluğu için bir beyin sancısı olan bir insan. İletişiminiz iyi olsun. Kişisel gelişim öğeleri ve insanlarla ilişkiler hep iyi olsun. Ama iki şey olmadan olmaz: 'dürüstlük' ve 'insan sevgisi'. Bunları kaçınılmaz olarak hayatınızın temel unsurları yapın."

Bir süre Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu'nun müdürlüğü de yapan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, NTMYO'dan mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayarak; "Yüksekokulumuzdaki 12 programdaki bütün birimlerimiz donanımlı vaziyettedir. Bu programlar sanayinin ara eleman ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte özellikle seçilmiş programlardır. Buradan mezun olduğunuzda birçoğunuzun iş sözleşmesi yaptığını biliyoruz. Bir kısmınız da dikey geçişlerle üniversiteler gidecek, öğretim hayatına devam edecek. Mezun olan tüm öğrencileri kutluyor, yollarının açık olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Tekin ise konuşmasında, NTMYO tarafından Türkiye'de ilk olarak uygulanan 'Trimester Programı' hakkında bilgi verdi. Mezun öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Yrd. Doç. Dr. Tekin; "Ayrılık vakti geldi. Hayatınızın bir dönüm noktasındasınız. Biliyorum ki, Trimester'in bir meyvesi olarak birçoğunuz iş sözleşmesi yaptınız. Belki de önümüzdeki hafta işe başlayacaksınız. Yeni hayatınızda sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonrasında, GAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Türkay Dereli ve Prof. Dr. Cahit Bağcı ile NTMYO Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Tekin tarafından dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri verildi. Diplomalarını alarak GAÜN Andı'nı okuyan öğrenciler keplerini havaya attı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Yavuz Coşkun Cahit Bağcı Akm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title