Haberler

Ntb'den İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kaban Yardımı

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Derinkuyu ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yaptı.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Derinkuyu ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yaptı.

Kabanlar Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Şafak Özcan'a NTB Başkanı İbrahim Salaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özcan Bıyıklı ve Muhasip Üye Sunay Özdemir tarafından teslim edildi.

Kaban teslimi esnasında bir açıklama yapan Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Şafak Özcan, "Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın İbrahim Salaş'a bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize okul idarecilerimiz en uygun şekilde dağıtımını yapacak. Onlar adına da tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

NTB Başkanı Salaş ise; "Bildiğiniz gibi her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nin katkıları ile bu yıl ilk olarak Acıgöl ilçemizde öğrencilerimize kışlık ayakkabı yardımı yaptık. Derinkuyu ilçemizde yaptığımız kaban yardımının ardından diğer ilçelerimizde de eğitime desteği sürdüreceğiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize sayın kaymakamlarımızın himayelerinde, ilçe milli eğitim müdürümüzün gözetiminde inşallah dağıtımı gerçekleşecektir. Ayrıca bu işe vesile olduğumuz için de kendimizi mutlu ve bahtiyar hissediyoruz. Burada bizzat yardımları yerine ulaştıracak olan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine vesile oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derinkuyu Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title