Haberler

    Note 7 İçin Çok Garip İddia!

    Samsung, elden geçirdiği Galaxy Note 7'leri gerçekten tekrar satışa çıkarmayı düşünüyor olabilir mi?

    Teknoloji devi Samsung'un alev alan ya da alma riski bulunan iki milyonun üzerinde Galaxy Note 7'yi nihayet kalıcı olarak geri çağırması ve üretimini durdurması firmaya tarihinin en zor günlerini yaşattı. Bu zor dönemi artık geride bırakmaya başlayan firma yine de Note 7 defterini tamamen kapatmışa benzemiyor.

    Güney Koreli web sitesi The Investor'da yer alan yeni bir rapora göre Samsung, elden geçirdiği Note 7 ünitelerini önümüzdeki yıldan itibaren yeniden satışa çıkarabilir. Henüz adı bilinmeyen bir "endüstri kaynağı" tarafından ortaya atılan söylentiye göre firma elden geçirdiği bu Note 7'leri daha çok Hindistan ve Vietnam gibi yükselen pazarlara sunacak.

    Diğer yandan Samsung'un bu konuda henüz nihai bir karar vermediği ama elden geçirilmiş Note 7 ünitelerinin önümüzdeki yıl büyük bir ihtimalle satışa çıkarılacağı ifade ediliyor. Note 7'deki ısınma ve yanma sorununa neyin yol açmış olabileceğini titiz bir biçimde araştıran firma sorunun kaynağını henüz kesin bir biçimde teşhis edemedi. Wall Street Journal, New York Times ve Washington Post'ta  Samsung'un böyle bir riske girme olasılığı bize sorarsanız oldukça düşük. Yine de olacakları her zamanki gibi bekleyip, göreceğiz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title