Haberler

    Note 4 ve Lollipop Bir Arada!

    Android'in 5. sürümü 'un resmi tanıtımının üzerinden yaklaşık iki ay geçti. Ancak piyasadaki Android'li cihaz çeşitliliği nedeniyle güncelleme, şu an cihazların .

    Ancak güncelleme,vedağıtılmaya başlanmış durumda ve diğer üreticiler, Android Lollipop güncelleme planlarını açıklamış durumdalar. Sammobile'ın yayınladığı bir video ise Samsung'un en son üst seviye telefonu 'ün Android Lollipop'u nasıl çalıştıracağını gözler önüne seriyor.

    Android 5.0, Google'ınadını verdiği bir tasarım anlayışını temel alıyor. Ancak çoğu üretici gibi Android'in görünümünü değiştiren Samsung'un Android 5.0'ı olduğu gibi kullanmayacağı biliniyor. Yine de Material Design'ın etkisini Ayarlar uygulaması dahil birçok uygulamada görmek mümkün.

    Galaxy S5'in Android 5.0 Lollipop'abugün sizlerle paylaşmıştık. Daha yeni bir telefon olan Galaxy Note 4'ün ne zaman güncelleneceği konusundaysa henüz resmi bir açıklama yok.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Android Lollipop Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title