Haberler

Nostalji Dolu Geceler

Odunpazarı Belediyesi, ilçenin kültür ve sanatla iç içe olmasını sağlayacak etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, ilçenin kültür ve sanatla iç içe olmasını sağlayacak etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

"Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!" sloganıyla başlatılan yazlık sinema gösterimleri son olarak 75.Yıl Mahallesi ve Yenikent Mahallesi'nde gerçekleşti. Yaz akşamlarını sinema gösterimleri ile geçiren vatandaşlara, Odunpazarı Belediyesi tarafından patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. 75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen gösterime katılan vatandaşlar, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrollerini paylaştığı "Dila Hanım" filmini izledi.

KANLI NİGAR

Yenikent Mahallesi Seramik Park'ta ise Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi komedi sanatçılarından biri olan Kemal Sunal'ın oynadığı "Kanlı Nigar" filmi gösterildi. Yazlık sinema gösterimine katılan Eskişehirliler kahkaha dolu bir akşam yaşadı. Odunpazarı Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen sinema günlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten belediye yetkilileri eski zamanlardan kalma yaz sinemalarını andıran bir organizasyon ile Eskişehirlilere nostalji dolu geceler yaşatmak istediklerini ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title