Haberler

Nolur ayrılalım 4. yeni bölüm yeni fragmanı

Güncelleme:

Nolur ayrılalım 4. yeni bölüm yeni fragmanı ve Nolur ayrılalım dizisinin yeni bölüm fragmanı ile birlikte geçen hafta dizide yaşananların özeti haberimizde.

Fox Tv'nin yeni dizisi N'olur Ayrılalım, ilginç konusu ve dev oyuncu kadrosuyla çok sevildi. Peki 4. yeni bölüm fragmanı yayınlanan N'olur Ayrılalım'da neler oluyor? Azize Ulaş'a en sonunda evlenme teklifi eder.. N'olur Ayrılalım, 4. yeni bölüm fragman ve merak edilen detaylarıyla haberimizde...

Yapımcılığını Osman Sınav'ın, yönetmenliğini ise Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği N'olur Ayrılalım heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Sevilen dizinin 4. yeni bölümünde neler oluyor? Başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı N'olur Ayrılalım, her Cuma 20:00'de FOX'ta!. Esas Oğlanımızın Esas Kızı terk etmeye hiç niyeti yok gibi. O zaman ne yapmak lazım? Ulaş'ı türlü türlü gıcıklıklarla delirtmek ve onun bir an önce Azize'den kaçmasını sağlamak lazım! Gördüğü ilk andan itibaren Yusuf'dan etkilenmeye başlayan Temmuz'un derdi ise birden fazladır.

N'OLUR AYRILALIM 3. SON BÖLÜM ÖZETİ

Azize ve Ulaş sonunda sevgili oldular. Peki, Turgay Atalay'ın şimdiki planı nedir? Nişan, evlilik, bebek!? Hayır, ayrılmalılar! Ulaş, Azize'yi terk etmeli ve Azize kısmetine gitmeli! Fakat

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Osman Sınav Fox Tv Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title