Haberler

Nokia'nın Yeni Telefonları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Uzun süredir yeni bir telefonunu görmediğimiz Nokia'nın yeni telefonları ortaya çıktı.

Nokia, Microsoft tarafından satın alınmasının ardından, anlaşma gereği akıllı telefon üretme işinden geri çekilmek zorunda kalmıştı. Birkaç senedir geçerli olan bu anlaşma sona erdiğinden Nokia, artık kendi telefonlarını geliştirip satabilecek.

SONUNDA ORTAYA ÇIKTI

Sosyal ağ Weibo'da ortaya çıkan bir görüntü ise Nokia'nın üretme veya geliştirme işine şimdiden başladığını gösteriyor. Ancak hemen heyecanlanmayın çünkü beklediğiniz telefon, bu hantal cihaz olmayabilir. Fotoğraflardaki HTC One A9'a çok benzeyen telefonun (küçük olan telefon) tamamen metalden oluşan bir kasaya sahip olduğu söyleniyor. Yandan bakıldığında ise bu benzerlik bir anda kayboluyor ve cihazın aslında çok kalın, çirkin diyebileceğimiz bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Telefon, gövdesinde üst seviye maddelere yer verirken ucuz bir tasarımı kabullenmiş gibi görünüyor. Ancak bu garip durum, cihazın yalnızca 75 dolara satılacağı iddiası hesaba katıldığında kabul edilebilir hale geliyor.

ALT SEVİYE OLACAK

Alt seviye olacağı anlaşılan telefonun ekranının alt kısmında fiziksel tuşlar yer alıyor. Karşımızda bir akıllı telefondan ziyade, normal tuşlu bir telefonun duruyor olma ihtimali yüksek. Karelerdeki diğer büyük telefon ise hoş bir görünüme sahip. Sızıntı sadece küçük telefondan bahsettiğinden, büyük model hakkında çok az şey biliyoruz. Telefonda Windows Phone logosunun olmaması bize Nokia X serisini hatırlatıyor, ancak cihazın bu seriye ait olduğuna dair bir işaret de yok.

Sızıntılar çok net olmasa da, uzun süre sonra ilk Nokia telefonlarının gerçeğe dönüştüğüne şahit olabiliriz. (Kaynak: Gazete - Hürriyet)



Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Microsoft Nokia Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (52)

niyazi:

Bırakın ithal malı, alın türk telefonları, venus fln....

19
36
yanıtYanıtla
king brefni:

Büyük bey ne tesadüf siz de mi lavanta kullanıyorsunuz? Kousu güzel ama değil mi?

yanıt0
yanıt1
Toros:

Böyle haberlerde bile kürde hakaret etmek için fırsat kollayanlar ancak pkk lıdır Amaç iki halk arasına düşmanlık sokmak

39
3
yanıtYanıtla
Orhun:

Kürtler satın alır artık alt seviyelilere çıkaracakmışlar

7
34
yanıtYanıtla
orhun:

kanını bi test ettir kesin fransızsın sen türk olma olasılığın yok çünkü

yanıt27
yanıt9
cengizzz:

yanlışın olmasın duyduğuma göre kendini 1 paket makarna 1 cuval kömüre satan akapeliler için üretilmiş bu telefon.

yanıt28
yanıt11
yaylaliMobil-ANDROID:

akepe 2 kati vergiyle koyunlara çakar artik

21
15
yanıtYanıtla
ANTİ CHP:

Kes CHP li karakoyun seni. . .

yanıt12
yanıt19
Ali:

Çıkar o at gözlüklerini,sen bu kafayla hiç bir yerde yarışamazsın..

yanıt5
yanıt6
DOĞU BATI:

Şu Anda Türkiyede Kullanılan Çoğu Akıllı Telefon, Sahiplerinden Daha Akıllı.

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title