Haberler

Nokia Kullanıcıları CNN TÜRK’ü Seçti!

Güncelleme:

Nokia Ovi Mağaza'da Türkiye'den haftalık uygulama indirme sayısının 1 Milyon'u geçmesinin ardından Nokia, Türkiye pazarına yönelik yeni istatistikler paylaştı.

Kısa bir süre önce Nokia OVI Mağazası'nda yerini alan CNN TÜRK listede 3. sırada, ama ilk 10'a giren tek haber uygulaması olarak yer alıyor. CNN TÜRK uygulaması, en kapsamlı haber ve haber içerikli canlı yayını olan tek uygulama olarak öne çıkıyor.

Nokia Ovi Mağaza'nın ilk 10'u:

1. Davul ve Zurna

2. Bul Karayı Al Parayı

3. CNN TÜRK

4. Maçkolik

5. Mynet

6. Eczane

7. KRAL FM

8. Milliyet

9. İşCep

10. THY

Webrazzi.com Kurucusu ve Crenvo Danışmanlık Genel Müdürü Arda Kutsal mobil uygulamalarla ilgili, "Mobil uygulama pazarı sahip olduğu ivmeyi artırarak büyümeye devam edecektir. Uygulama pazarlarındaki çeşitliliğin artması ve tüketicinin cihazlar boyutunda uygulamaları destekleyen modellere geçmesi ivme artışının ana sebebi olacaktır.

İnternet kullanımında da mobilin ciddi bir büyüme eğiliminin olması zaten önümüzdeki yıllarda uygulama çeşitliliğinin ve mobil kullanıcı yoğunluğunun artışını destekleyecektir. Nokia Ovi Store istatistiklerinde CNN Türk uygulamasının en çok indirilen 3. uygulama olması işte bu vizyonu yakalamış bir kurumun yakaladığı başarının göstergesidir.

Sadece belirli bir platformda değil, popüler mobil uygulama platformlarının hepsinde aktif olarak gecikmeden yer almak ve mobil vizyonu doğru çizmek önümüzdeki yıllarda markalara rekabet avantajı sağlayacaktır.

Özellikle medya kuruluşlarını göz önüne alacak olursak, internetten haber alma alışkanlıklarının mobil olarak habere ve bilgiye ulaşmak şeklinde gelişim gösterdiğini görüyoruz. Durum böyleyken kuruluşların hedef kitlelerine seçim şansı ve platform bağımsız erişim imkanı sunmasını değerli görüyorum.

CNN TÜRK'ün Nokia Ovi Store'daki uygulaması özelinde de bakacak olursak, haber ve bilgi içeriğinin yazı, video, canlı yayın gibi geniş bir yelpazede sunulmuş olmasını aslında uygulamanın talep görmesindeki ana sebep olarak görüyorum. Kullanıcı eğer habere ve bilgiye ulaşabileceği bir kanal arıyorsa, ona merkezi bir mecra sunmak mobil vizyonda yol yakınken kurgulanabilecek doğru bir modeldir diye düşünüyorum." diyor.

Nokia Türkiye Genel Müdürü Conor Pierce, CNN TÜRK'ün Nokia için özel hazırladığı uygulamasının Nokia OVI Mağazası'nda çok popüler olduğunu söyledi. Röportajın tamamına http://video.cnnturk.com/2010/bilim-teknoloji/12/28/nokiadan-cnn-turk-uygulamasina-ovgu adresinden ulaşabilirsiniz.

Sizde www.cnnturk.com/ovi adresinden CNN TÜRK Ovi uygulamasını indirebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title