Haberler

Nokia Harita Uygulaması Here Maps Yenilendi

Yeni HERE Maps kategori arama özelliğine, rotaya göre trafik bilgisine ve mekanlar hakkında daha zengin içeriklere sahip.Nokia, şu anda dayandığı üç güçlü ayağından biri olan harita ve navigasyon hizmeti HERE Maps uygulamasını yeniledi.

Yeni HERE Maps kategori arama özelliğine, rotaya göre trafik bilgisine ve mekanlar hakkında daha zengin içeriklere sahip.

Nokia, şu anda dayandığı üç güçlü ayağından biri olan harita ve navigasyon hizmeti HERE Maps uygulamasını yeniledi. Bundan böyle bir HERE hesabıyla bağlanabildiğimiz servis, bu sayede tüm cihazlarda senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Bunun haricinde yeni HERE Maps, yalnızca bizi ilgilendiren rotanın trafik bilgisini gösterebiliyor; böylelikle kalabalık içerikle uğraşmıyoruz.

Yeni eklenen özelliklerden biri de "Ara ve Keşfet" özelliği. Bu özellik sayesinde, park alanlarından atıştırmalık restoranlara kadar kategori kategori arama yapabiliyor, çevredeki seçenekleri gözden geçirebiliyoruz.

HERE Maps yeni gelen güncellemeyle birlikte, TripAdvisor'un ardından mekanlar hakkında daha fazla bilgi almak adına Foursquare ve Expedia'yı da kaynak olarak kullanmaya başlamış. Windows Phone kullanıcısıysanız HERE Maps, HERE Drive+ ve HERE Transit'in saydam kutucuklara kavuştuğunu ve HERE mavisinin daha koyulaştığını görebilirsiniz.

Tüm HERE servislerini Windows Phone 8.1 / 8 / 7 için, HERE Maps uygulamasını Nokia X ve Android için indirebilir; HERE Maps'e mobil internetten/masaüstünden ulaşabilir ya da Samsung Gear S için HERE for Gear (Navigator)'ı edinebilirsiniz.

The post Nokia Harita Uygulaması HERE Maps Yenilendi appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri / Teknoloji

Nokia Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title