Haberler

Nokia'dan İki Telefon Birden

Güncelleme:

Bir zamanların telefon devi Nokia'nın adını yavaş yavaş unutmaya başlamışken şirket Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM telefonuyla sahalara geri döndü.

Microsoft'un sahibi olduğu Nokia, klasik tuş takımlı telefonları Nokia 230 ve 230 Dual SIM (çift SIM kartlı model) ile pazara yeni ürünlerini sundu. Ancak şirketin hedefi telefonlardan da anlaşılacağı üzere Samsung veya Apple ile rekabet etmekten ziyade gelişmekte olan ülkelerde iyi bir satış grafiği elde etmek.

GELELİM BU İKİ TELEFONUN TEKNİK ÖZELLİKLERİNE

Öncelikle Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM arasında sadece tek bir fark var ve diğer tüm özellikleri aynı. O fark da Dual SIM olan modelin çift SIM kart desteğine de sahip olması.

Her biri 2 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kameralara sahip. Arka kameranın entegre flaşı da bulunuyor.

Ön kameranın selfie çekimini ve bunların sosyal medyada paylaşımını kolaylaştıran bir kısayol tuşu bulunuyor. 2.8 inç ekran barındıran bu telefonlardaoynamak veya video izlemek kötü sayılmaz. Ayrıca entegre FM alıcısı sayesinde hareket hâlindeyken radyo da dinlenebilir.


Dahili hafızaya ek olarak bellek kartları sayesinde depolama alanını 32 GB'ye kadar artırmak da mümkün.

HER AY BİR ÜCRETSİZ OYUN

Gameloft'un oyunlarından bir tanesini her ay ücretsiz indirmek de Nokia 230 cep telefonlarıyla sunulan fırsatlar arasında bulunuyor.

23 SAATE KADAR ŞARJ ÖMRÜ

Nokia 230 ve 230 dual SIM ep telefonlarının gümüş ve koyu gümüş renk seçenekleri bulunuyor. 23 saate kadar telefon görüşmesi yapma imkanı sağlayan bu ikilide Nokia Series 30+ işletim sistemi çalışıyor ve her iki telefonda da Bluetooth bağlantısı mevcut.

FİYATI İKİSİNİN DE 55 DOLAR

Microsoft, Nokia 230 ve 230 dual SIM cep telefonlarının fiyatını her türlü vergi ve ücret hariç 55 dolar olarak belirledi.


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Microsoft Samsung Apple Nokia Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

Bilgin:

Haberi okumadan yorum yapıyorsunuz, zaten bu telefonun hitap ettiği yerler ekonomik yönden problemli ülkeler. Bizim millet gibi 3 yıl borca girip 3000 liraya son model iphone almaya çalışanları ilgilendirmiyor.

44
0
yanıtYanıtla
rojbaş:

Kürt halkı olarak Putine başarılar dileriz :)

4
29
yanıtYanıtla
???????:

???????? ???? ????? ? ????????? ?????????? ????

yanıt0
yanıt0
kÖMÜR gÖZLÜM:

BİZİM TEK BİR ÖZELİĞİMİZ VAR. NEDİR O?AÇIKLIYORUM SIKI DURUNEN KALİTELİ TÜKETİCİYİZ BİZHİÇ BİR ŞEYİ BEĞENMEYİZ AMA YAPTIĞIMIZ HİÇ BİR ELEKTRONİK ÜRÜN YOK.

28
0
yanıtYanıtla
viyanadan:

ben 3310 kulaniyorum avrupa gibi bir ülkede hosuma gidiyor arasira dirit dirtit diyoe cili calinca sokakta bütün almanlar bana bakiyor elimdeki telefonu görünce gülüsüyorlar hata bu yaz türkiyede tatil bile yaptim telefonum calinca ve elimde 3310 göründe herkes sasiriyordu gerek yok 10 yil önce en kaliteli telefon degilmiydi neyin nesi oldu insanlaik yobazlasiyor gittikce

19
1
yanıtYanıtla
Antepli:

ikisini de topla sonra 10 ile çarp, sonra bedava versen yine almam. Artık NOKİA almam

17
2
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Yıllarca bizi de böyle kandırdılar. Bütün özellikler aynı sadece tipi değişik diye insanlardan bir dünya para kazandılar. Beter ol nokia. .

15
2
yanıtYanıtla
ülkücü:

israil malını almayın aldırmayın

5
8
yanıtYanıtla
nokia:

seni neden alalım :)vay karacahilim benim nokia fin malıdır

yanıt2
yanıt1
Sözün bittiği yerMobil-IOS:

Ekran full HD 5gb ram kamera 20mp ekran biraz daha büyük olsaydı fiyat 750 milyon da olsaydı direk alırdım

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title