Haberler

Nokia Cep Telefonu Olanlar, Dikkat!

Nokia Resmi Bir Açıklama Yayınlayarak Tam 14 Milyon Cep Telefonu Şarj Aletinin Toplatılacağını Duyurdu.

Nokia Bugün Milyonlarca Kullanıcısını Yakından İlgilendiren Bir Açıklama Yaptı. Yayınlanan Açıklamada, Çok Sayıda Nokia Şarj Aletinde Hata Tespit Edildiği ve Hatalı Modellerin Toplatılacağı Belirtildi. Çin'de Üretildiği Belirtilen Hatalı Modellerin Dış Plastik Kaplamalarının Kendiliğinden Çıkabildiği ve Şarj Aletinin İç Kısmının Ortaya Çıktığı, Bu Yüzden Fişe Takılı Şarj Aletlerinin Tutulması Halinde Elektrik Çarpabileceği Belirtildi.


Bu Modellerdeki Şarj Aleti Olanlar Dikkat Etsin

Yapılan Rutin Testlerde Ortaya Çıkan Sorundan Kaynaklanan Bir Kaza Henüz Meydana Gelmedi Fakat Nokia Yaşanabilecek Olayları Önlemek Amacıyla Hatalı Şarj Aletlerini Ücretsiz Değiştirecek. Hatalı Modellerin İse, 15 Haziran 2009 ile 9 Ağustos 2009 Tarihlerinde Üretilmiş Ac-3e ve Ac-3u, 13 Nisan 2009 ile 25 Ekim 2009 Tarihleri Arasında Üretilmiş Ac-4u Modelleri Olduğu Belirtildi. Nokia, Şarj Aletinin Hatalı Olup Olmadığını Anlamak İsteyenler İçin Bir Web Sitesi Hazırladı. Buraya Tıklayarak Ulaşabileceğiniz Sitede, Şarj Aletinizin Model Numarasını Girip Kontrol Edebilirsiniz. Ayrıca Site Üzerinden Ücretsiz Değişim İçin Başvurabilirsiniz.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title