Haberler

Noel Babalar Kopenhag'da Buluştu

(SNA) DÜNYA'nın çeşitli ülkelerinden Noel Babalar ve anneler Kopenhag'da buluştu.

(SNA)

DÜNYA'nın çeşitli ülkelerinden Noel Babalar ve anneler Kopenhag'da buluştu. Noel babalar, her yıl geleneksel olarak eğlence parkı Bakken'de düzenledikleri kongrede, yılın Noel babasını seçip, Noel babalarla ilgili kuralları belirleyecekler. Noel Babaların sözcüsü Henrik Jakobsen, 1957 yılından beri Bakken'de buluştuklarını belirterek "Dünyanın çeşitli ülkelerinden Noel babalar 57 yıldır Bakken'de buluşup, yılın Noel babasını seçiyor ve kuralları belirliyor. Örneğin, bir Noel babanın sakalı nasıl olmalı, Hoo,hoo,hoo'yu nasıl söylemeli, Noel'de neler yenmeli gibi kurallar belirleniyor. Her kes Noel baba kılığına girebilir ama önce bir sınavdan geçmesi gerekiyor. Biz yıllık kongrede Noel baba olarak görev yapmak isteyenlere, sınavdan geçirdikten sonra sertifika veriyoruz"dedi. Henrik Jakobsen, Noel Babanın vatanı olduğunu iddia eden Türkiye'nin bir Noel baba göndermesine   üzüldüklerini söyledi.

Click here to view the video on YouTube.

Noel babalar, Kopenhag'ın ünlü alışveriş caddesi Strogette yaptıkları yürüyüşün ardından Kopenhag Belediye sarayında verilen davete katıldılar. Davetin ardından kanal turu yapan Noel babalar her yıl olduğu gibi denize girdiler. Bakken de çeşitli etkinliklerde bulunacak Noel Babalar, meraklıları ile resimler çekiliyor, aralarında yarışmalar düzenliyorlar. Danimarkalılar ve turistlerden büyük ilgi gören Noel babaların Kongresi 3 gün sürecek.

Görüntü dökümü:

-Anons

-Noel babaların yürüyüşü

-Noel babalar gösteri yapıyorlar, şarkılar söylüyorlar

-Noel babalar aralarında engel aşma yarışması yapıyorlar

-Noel babalar bacadan giriyorlar

Kaynak: Scandinavianagency.com / Magazin

Kopenhag Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title