Haberler

No: 309 23.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

No: 309 23.bölüm fragmanı yayınlandı. 23.bölüm fragmanında ayrı ev tartışması devam ediyor! No: 309 22.bölümde ne oldu ve 23.bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar.

Başrollerini Sumru Yavrucuk, Furkan Palalı, Demet Özdemir gibi isimlerin paylaştığı FOX TV'nin dizisi No:309 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

No: 309 22.Bölümde Ne Olmuştu?

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

No: 309 23.Bölümde Neler Olacak?

Ayrı ev konusunda tartışan Yıldız ve Songül'ü barıştırmaya çalışan Onur ve Lale ne yapacaklarını bilemezken yardımlarına Haluk yetişir. Hep birlikte, ikisini barıştırmak için bir plan yaparlar. Ama iki anne de inatçı olduğu için, işleri düşündüklerinden çok daha zordur. Bu arada ilişkileri mutlu devam eden Onur ve Lale, yaşayacakları eve karar verirler. Acaba annelerini barıştırıp, onları bu kararlarına ikna edebilecekler midir?

No: 309 23. bölümü Çarşamba 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Özdemir Furkan Palalı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title