Haberler

NNYÜ Mezunları Diktikleri Fidanlara Künye Taktılar

Güncelleme:

NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi'nde önceki gün düzenlenen törende Mezuniyet Belgelerini alarak kep atan öğrenciler, Üniversite kampüsüne daha önce diktikleri fidanlara isimlerinin, bölümlerinin ve mezuniyet yılının yazılı olduğu künyeleri taktılar. Diktikleri fidanlarla NNYÜ Kampüsünün ağaçlandırılmasında önemli pay sahibi olan öğrenciler künyeleri ağaçların dallarına asarken duygu dolu anlar yaşadılar.

NNYÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat Bölümlerinden mezun olan öğrenciler 4 yıl önce Üniversite kampüsüne diktikleri fidanların büyüdüğünü görerek mezun olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Dört yıldır çok kaliteli öğrenim gördüğümüz ve zaman geçirdiğimiz Üniversitemizde bizim dikili bir ağacımız var. Bu ağaçlarımız bizim isimlerimizin, bölümlerimizin ve mezuniyet yılının yazılı olduğu künyeleri taşıyacak olmalarından dolayı çok mutluyuz" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title