Haberler

    Nlogo İstanbul'da Yüksek Prim Garantisi

    Nlogo İstanbul projesi yüksek prim garantisiyle yatırımcıları kendisine çekiyor.

    Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçen Nlogo İstanbul projesi yüksek prim garantisiyle yatırımcıları kendisine çekiyor. Yatırımcılar Nlogo İstanbul'un bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirtiyor

    Esenyurt'un merkezinde Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçen Nlogo İstanbul, konut yatırımcısından tam not aldı. Esenyurt'ta Nlogo İstanbul gibi bir projeye büyük ihtiyaç olduğunu belirten konut yatırımcıları projenin bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirtiyor. Yatırımcıları doğrulayan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Nlogo İstanbul'un konumu ve geniş sosyal imkânlarıyla ev sahiplerine keyifli ve eğlenceli bir yaşamın kapılarını aralarken diğer Özyurtlar projelerinde olduğu gibi yüksek prim garantisi de vaat ettiğini açıkladı. Satışa her zamanki gibi dip fiyatlardan çıktıklarını belirten Özyurt, "Bu sayede bugün Nlogo İstanbul'dan ev alanlar proje bittiğinde yüzde 80 kâr edecek" dedi.

    59 dükkan var

    Verilen bilgiye göre 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşan Nlogo İstanbul, üç etap halinde hayata geçiriliyor. Projenin her etabında 850 daire bulunuyor. Nlogo İstanbul'un yapımına bu ay başlanan birinci etabında daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Nlogo İstanbul'da 40 metrekare 1+0 daireler 79 bin liradan, 65 metrekare 1+1 daireler 119 bin liradan satışa sunuluyor. Projede 125 metrekare 2+1 daireler 229 bin liradan, 145 metrekare 3+1 dairelerse 259 bin liradan satılıyor.

    Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla da öne çıkıyor. Projede çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul'da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra ve açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor.

    Metrobüse 5 dakika

    Esenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, metrobüse, toplu taşıma araçlarına, E5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde, Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, Torium AVM'ye, Marmarapark AVM'ye, 5M Migros'a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket'e 5 dakika mesafede yer alıyor.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Esenyurt Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title