Haberler

Nkü'den Kısa Kısa

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Saray Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen "2012 - 2013 Akademik Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri" yapıldı.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Saray Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen "2012 - 2013 Akademik Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri" yapıldı.

Saray Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerde, rektörlük tarafından gönderilen "Odyrs Kralları" resimleri ile "2. Abdülhamit Dönemi Tekirdağ Fotoğrafları" sergisi vatandaşların beğenisine sunuldu.

Yine etkinlikler kapsamında NKÜ Gümüş Ayaklar Halk Dansları Topluluğu ile Saray MYO'nun müzik grubunun gösteri ve dinletisi öğrencilerin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

-NKÜ'de sağlık çalışanlarına yönelik konferans

NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "Sağlık Çalışanlarının Mesleki Sorumluluklar ve İş Güvenliği" konferansı düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, NKÜ'nün öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansı, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül Balkır verirken, sağlık çalışanlarının mesleki sorumlulukları ve iş güvenliği hakkında bilgiler aktardı.

Konferans, karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi.

-NKÜ'de "İnsan Hakları" konferansı

NKÜ Malkara Meslek Yüksekolu'nda (MYO), "Uluslararası Hukuk Belgeleri Işığında İnsan Hakları Kavramının Genel Çerçevesi" konulu konferans düzenlendi.

NKÜ Malkara Meslek Yüksekokulu ve Malkara Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Uluslararası Hukuk Belgeleri Işığında İnsan Hakları Kavramının Genel Çerçevesi" konulu konferans, Malkara Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi.

NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alpay Hekimler, konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Eğilmez ve Nermin Tuna, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Malkara İlçesi Daire Amirleri, Malkara MYO öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Ergin Akgün

Yayıncı: Murat Paksoy - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Malkara Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title