Haberler

Nkü'de İnovatif Medya Topluluğu Kuruldu

Namık Kemal Üniversitesinde (NKÜ) öğrenim gören üniversite öğrencileri tarafından, İnovatif Medya Topluluğu kuruldu.

Namık Kemal Üniversitesinde (NKÜ) öğrenim gören üniversite öğrencileri tarafından, İnovatif Medya Topluluğu kuruldu.

İnovatif Medya Topluluğu Başkanı Ferit Ömeroğlu, topluluğun kurulması dolayısıyla düzenlenen törende, topluluğu kurarken küresel anlamda etkili olacak faaliyetlerde bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

Dünyayı global bazda değiştirmeye gerek olmadığını belirten Ömeroğlu, "Bazen attığınız bir adım ya da yaktığınız bir ateş dünyayı değiştirmeye yetiyor. Biz İnovatif Medya Topluluğu olarak bir anlamda dünyayı değiştirdiğimizi düşünüyoruz" dedi.

Üniversite Medya Birliği (ÜMB) Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz de, ÜMB olarak üniversitelerde medya ve iletişimle ilgili çalışmalar yürüten tüm kulüpleri ve öğrenci topluluklarını tek çatı altında birleştirmenin yanında, iletişim kulübü ya da medya topluluğu olmayan üniversitelerde de kulüp kurulmasına destek verdiklerini söyledi.

Geçen yıl İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Kulübünün kurulmasına katkı sağladıklarını ifade eden Şeniz, "Bu dönem de Namık Kemal Üniversitesi İnovatif Medya Topluluğu'nun kuruluşuna desteğimizi sunduk. Yakın zamanda Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu hocamızın desteğiyle Haliç Üniversitesinde de kulüp açılışımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

Etkinliğe, İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı ve ÜMB Danışmanı Prof. Dr. Seçkin Dindar, NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr . Ertuğrul Üstün Geyik ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title