Haberler

Nizip'te Servis Minibüsü Devrilme Tehlikesi Geçirdi

Güncelleme:

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, öğrencileri taşıyan servis minibüsü su şebekesi için kazı çalışması yapılan yolda devrilme tehlikesi geçirdi.

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, öğrencileri taşıyan servis minibüsü su şebekesi için kazı çalışması yapılan yolda devrilme tehlikesi geçirdi. Büyük korku yaşayan öğrenciler kendi imkanlarıyla minibüsten çıkarak okula gitti.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne öğrenci taşıyan Ramazan Atmaca yönetimindeki 27 N 6773 plakalı servis minibüs, Abdulhamit Mahallesi'nden geçerken bir anda kazı çalışması yapılan yolda kontrolden çıktı. Sürücünün manevrası ile devrilme tehlikesi geçiren minibüs yol kenarına durdu, Su şebekesi için yapılan kazı çalışmaları nedeniyle bir bölümü asfaltsız olan yolda mahsur kalan minibüsten inen ve büyük korku yaşadığı gözlenen öğrenciler, kendi imkanlarıyla okullarına gitti. Biriken su nedeniyle asfaltsız bölgeyi göremediğini ve devrilme tehlikesi yaşadıklarını anlatan servis minibüsü sürücüsü Ramazan Atmaca, "Yapılan kazı çalışmaları ve yolun büyük bir bölümün asfalt olmaması nedeniyle bir anda minibüs kontrolümden çıktı. Öğrenciler korktu ve biz de sıkıntı yaşadık. Hepimizi tedirgin eden yolun biran önce onarılması için yetkililerin duyarlılığını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title