Haberler

Nizip'te Hastaneye Bağış

Fiziksek Engelliler Vakfı tarafından Nizip Devlet Hastanesi'ne fototerapi cihazı ile küvez bağışlandı Fiziksek Engelliler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Said Köksal ile Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Ali Şahin, Nizip Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törenle, 2 fototerapi cihazı ve bir küvezi, Hastane Müdürü Abdulkadir Erdoğan'a teslim etti.

Fiziksek Engelliler Vakfı tarafından Nizip Devlet Hastanesi'ne fototerapi cihazı ile küvez bağışlandı

Fiziksek Engelliler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Said Köksal ile Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Ali Şahin, Nizip Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törenle, 2 fototerapi cihazı ve bir küvezi, Hastane Müdürü Abdulkadir Erdoğan'a teslim etti.

Ali Şahin, 2 ay önce Nizip Devlet Hastanesi'ne yapılan ziyarette hastanenin ihtiyacı olan bir takım cihazlarla ilgili tespitlerde bulunduklarını belirtti.

Yapılan çalışma sonrasında bir küvez ile 2 fototerapi cihazını Nizip Devlet Hastanesi'ne bağışladıklarını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Nizip Devlet Hastanesi'nin imkan ve kabiliyetlerini cihaz ve donanımlarını güçlendirmeye yönelik yapmış olduğumuz çalışma sonrasında Fiziksel Engelliler Vakfı ile Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Ercan'ın gayretleriyle temin edilen cihazları hastanemize teslim ettik. Bundan sonra da vakıf olarak bu tür faaliyetlerde yer almaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Nizip Devlet Hastanesi Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title