Haberler

Nizip'te 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nizip ilçesinde Suriyeli çocukların da katılımıyla renkli görüntüler ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nizip ilçesinde Suriyeli çocukların da katılımıyla renkli görüntüler ile kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından çocuklar tarafından çeşitli yarışmalar ile devam etti. Bu yıl ki programa katılan ve Nizip Çadır Kent'teki anaokulunda eğitim gören Suriyeli çocuklar da programa katılarak önce hazırlanan gösterileri izlediler. Daha sonra "Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara" adlı şarkıyı Türkçe okuyarak renkli görüntüler oluşturdular.

Okudukları şarkının sonunda Türk Bayrağı açarak katılımcıları selamlayan Suriyeli çocuklar, daha sonra ise yerlerine geçerek devam eden 23 Nisan Çocuk Şenliğini izlediler.

Düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı ve Nizip Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title