Haberler

Nitelikli İnsan, Kaliteli İlişkiler" Projesi

Sorgun Şehit Önder Muratoğlu ilkokulu tarafından hazırlanan ve AB ile Türkiye'nin finanse ettiği "Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler" projesi kapsamında, Milli Egemenlik İlkokulu öğrenci ve velilerine kısa parodiler şeklinde 9 ayrı tiyatro oyunu sunuldu.

Sorgun Şehit Önder Muratoğlu ilkokulu tarafından hazırlanan ve AB ile Türkiye'nin finanse ettiği "Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler" projesi kapsamında, Milli Egemenlik İlkokulu öğrenci ve velilerine kısa parodiler şeklinde 9 ayrı tiyatro oyunu sunuldu.

Milli Egemenlik Tiyatro Salonu'nda sergilenen tiyatro oyununu Kaymakam Levent Kılıç, İlçe Emniyet Amiri Cemil Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Oyun öncesi konuşma yapan kaymakam Kılıç, demokrasi eğitiminin okulda başladığını, bu projeyle okulda başlayan bu eğitimin tüm ilçeye ve çevreye yayılacağını belirtti.

Projenin insan ilişkilerinin geliştirilmesi açısından çok önemli olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Demokratik ve insan haklarına saygılı bireyler olmadan, demokratik ve insan haklarına saygılı bir toplum olamaz. Bu nedenle de bireylere önce bu bilincin aşılanması gerekmektedir. Projenin hedef kitlesi olan öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin demokrasi ve insan hakları konusunda yapılacak olan faaliyetlere etkin katılımının sağlanması gerekmektedir."

Proje kapsamında, "Babadan Oğla, Fanatik Ses ver, Şımarık Erkek, Ehliyet, Hastane Prosedür Ses Ver, Hastane Kuyruk Mamudo, Cinsiyet Ayrımı, Engelli ve Kaba Telefon Müzik Ver" isimli tiyatro oyunları izleyicilerin beğenisine sunuldu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Yazıcı Levent Kılıç Türkiye Sorgun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title