Haberler

Nissan Suv Segmentindeki Liderliğini Sürdürüyor

Güncelleme:

Nissan, yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor.

Ağustos ayında 60 bin 199 adet olarak gerçekleşen ve küçülen toplam otomotiv pazarında Nissan, yüzde 2,85'lik pazar payı ile büyümeye devam ediyor.

Türkiye'de 2014 yılında satışa sunduğu yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile toplam SUV segmentinin yüzde 25'ine sahip olan Nissan, segment liderliğini sürdürüyor. Otomobil ve hafif ticari araç pazarının 60 bin 199 adet olarak gerçekleştiği Ağustos ayında Nissan, 1.713 adetlik satışı ile pazar payını yüzde 2,85'e ulaştırdı. Nissan, güçlü satış rakamları ve birbirinden cazip kampanyaları ile 2014 yılının son çeyreğine iddialı giriyor.

Sonbahar'ı renklendirecek Eylül kampanyaları Nissan bayilerinde

Nissan, düşük yakıt tüketimine, yüksek performansa ve üstün teknolojiye sahip Qashqai modelini, Eylül ayı boyunca 67 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyor.

Pick-up segmentinde, sınıfının en güçlüsü Nissan Navara ise Eylül ayına özel yüzde 18 KDV indirimi ile Nissan Bayileri'ndeki yerini alıyor.

Satış sonrasında da kullanıcılarını destekleyen kampanyalarla karşımıza çıkan Nissan, Nissan Connect Teknolojisi ile önceki nesil Qashqai modelinin harita güncellemesinde de Eylül ayında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Türkiye Nissan Eylül Otomobil Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title