Haberler

Nişanlısının Önünde Tecavüze Uğrayan Genç Kız Konuştu

Güncelleme:

İzmir'de nişanlısının gözleri önünde üç kişinin tecavüzüne uğrayan S.M. yaşadığı dehşeti, "Beni öldürün diye yalvardım. Hep o anı yaşıyorum" sözleriyle anlattı.

İzmir'de ormanlık alanın kenarında otomobilde nişanlısıyla birlikte otururken, Mahsun Barman, Alpaslan Yıldırım ve Alaattin Hatunana'nın tecavüzüne uğrayan S.M., yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

"BENİ ÖLDÜRÜN DİYE YALVARDIM"

Yaşadıklarının kelimelerle anlatılamayacağını söyleyen S.M. "Bunu yapanlara hayvan bile denilemez. Çünkü, hayvanın bile acıma duygusu var. Bağırdım, çağırdım ama sesimi kimseye duyuramadım. Bana bu iğrençliği yaptıklarında 'beni öldürün' diye yalvardım" dedi.

"ONLARI ASSALAR BİLE..."

Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen her an o anı yaşadığını söyleyen genç kız şöyle konuştu: "Sokakta yürürken, herkesin yaşadıklarımı bildiğini ve bana acır gibi baktığını sanıyorum. Evde yalnız kalamıyorum, en küçük bir sesten bile korkar hale geldim. Onları assalar bile yaşadığım sıkıntılar ve gördüğüm korku dolu rüyalar asla bitmeyecek. Psikolojim bozuldu. Bu nedenle destek alıyorum. Hayatımı kararttılar."

"YAŞAYAN BİR ÖLÜ GİBİYİM"

S.M. şöyle devam etti: "Özgecan Aslan'ın başına gelenleri gördüğümde kanım donmuştu. Onun başına gelen benim de başıma geldi. Sadece beni öldürmediler. Ama o korkunç olaydan sonra yaşayan bir ölü gibiyim."

SİCİLLERİ KABARIK: TECAVÜZ, GASP!

Bu arada 3 tecavüzcünün, olay günü sekreter kıza tecavüz ve telefonunu gasp ettikleri diğer genç kızın dışında, 2 kişiyi daha gasp ettikleri ve bu anları telefonla kaydettikleri belirlendi. Bu durum zanlıların cep telefonlarındaki kayıtlar incelenince ortaya çıktı. Görüntülerde tecavüzcülerin olay günü bölgede bulunan bir erkek ve kadın arkadaşını kurusıkıdan bozma tabancayla tehdit edip diz çöktürdükleri, üzerlerine doğru bir el ateş ederek korkutup değerli eşyalarını gasp ettikleri yer alıyor. Polisin ulaştığı bu iki mağdur da tecavüzcülerden şikâyetçi oldu.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (432)

ugurmobilWeb@haberler.com:

Bu haberi okuyup, hala senin ormanda nisanlınla ne isin vardı diye tecavüzü haklıymıs gibi gösteren herkese diyorum siz insan değilsiniz.

49
3
yanıtYanıtla
ssssss:

3 cani tarafından tecavüze ugramıs bir kız. . . konu burada tecavüz fakat bizim gerizekalı millet o kızın nişanlısıyla ormanlık alanda ne işi var? bu sorunun peşine düşmüşler. Demek ki artık tecavüz olayını bile normal karşılayan bir millete sahibiz. Yazık çokk yazık!

44
3
yanıtYanıtla
hdpkürt katilimobilWeb@haberler.com:

Allah belalarini versin adi yaratiklarin tipinden belli serefsiz olduklari

42
3
yanıtYanıtla
ERZURUMLU AĞAmobilWeb@haberler.com:

BU KİŞİLERİN NEFES ALMALARI BİLE HARAM.BU KİŞİLERİN ÖLMESİ 1 DAKIKA BILE DEĞİL 1 SANİYE BİLE BEKLETİLMEMEMLİ.

44
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınSAMİ ERTAŞ.:

MEMLEKETTE KANUN ADALET YOKKKKKKKKKKK

42
2
yanıtYanıtla
atilla06:

bir anlık ölüm onlar için kurtuluş onları işkence yaşatacaksınki tv de canlı olarak vereceksin ibreti alem için bak bakalım bir daha böyle kanı bozuk çıkacakmı

43
1
yanıtYanıtla
DARA:

MHP li TİPLER. . . ve TÜRK MİLLİYETÇİSİ İSİMLER. . . YANILIYORMUYUM ? . . NE YAZIKKİ BÖYLESİ LANETLİ YARATIKLAR HER TOPLUMDA MEVCUT. . . . . . . . (((

25
18
yanıtYanıtla
S A M S U N L U:

Lan cakma antepli ulkuculuk Anasina Sülalesine laf getirmez. Ülkücünün anasida bacisida sülaleside Vatanidir. Bizden ole kani bozuk cikmaz nokta.

41
2
yanıtYanıtla
osmanlı diriliş:

bu gibi insan bile olamayanlara ömür boyu hapi lazım

32
6
yanıtYanıtla
NOKTA..:

MEMO SENİN DENGEN Mİ BOZUK? EVLENMEDEN ORMANDA NISANLIYLA GEZMEK SUCMU YADA YASAKMI? TECAVUZE UGRAYAN KIZ TURK OLMAYADABILIRDI MUSLUMAN OLMAYADABILIRDI BU SONUCU DEĞİŞTİRİRMİ?ORTADA İNSAN ONURUNA GURURUNA YAPILAN BIR OLAY VAR ALLAH KÖTÜYE FIRSAT VERMESİN AKILSIZLARADA AKIL VERSİN

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 432 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title