Haberler

Nişanlısını Geneleve Satmak İsteyen Şahsı Öldürdü

Adana'da nişanlısını geneleve satmak istediğini öne sürdüğü bir kişiyi öldüren katil zanlısı, basın mensuplarına "Çekin alem yakışıklı görsün, namusul için öldürdüm, çekin alem delikanlı görsün" dedi.

Adana'da nişanlısını geneleve satmak istediğini öne sürdüğü bir kişiyi öldüren katil zanlısı, basın mensuplarına "Çekin alem yakışıklı görsün, namusul için öldürdüm, çekin alem delikanlı görsün" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 28 Temmuz günü merkez Çukurova ilçesi, 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 30 yaşındaki Vedat Tekin ile 6 ay önce çocuğa cinsel istismar suçundan cezaevinden çıkan katil zanlısı Hakan Z. (26) ile 27 Temmuz günü Ruhşan K. (32) isimli kadının erkeklere pazarlanması konusunda kavga etti. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Tekin, akşam iftar sonrası babası Ali Tekin'in evine çay içmeye gitti. Sahur saatinde hava almak için balkona çıktığında Hakan Z. pompalı tüfekli Tekin'e saldırdı. Açılan ateş sonucu saçmalar Tekin'in boyun bölgesine isabet etti. Hakan Z. kaçarken ağır yaralanan Tekin götürüldüğü özel bir hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekipleri yaptıkları araştırmada, pompalı tüfekle ateş açtığı iddia edilen Hakan Z.'yi isimli kişiyi gözaltına aldı.

Bu arada, Tekin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tekin'in cenazesi otopsi yapıldıktan sonra yakınları tarafından dün alınarak toprağa verildi.

Zanlı ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulandı. Zanlı sorgusunda kendisi cezaevindeyken nişanlısı Ruhşan K.'yı genel eve satmaya çalıştığı için öldürdüğünü söyledi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı bu sırada kendisine görüntüleyen basın mensuplarına, "Çekin alem yakışıklı görsün, namusum için öldürdüm. Vedat nişanlımı geneleve satmak istiyordu. Onun karısı da genelevde çalışıyor o kızları satıyor. Çekin alem delikanlı görsün. Her şeyi ailem için yaptım" dedi.

Katil zanlısı Hakan Z. ile ölen Vedat Tekin'in kadın pazarlama ve cinsel istismar suçundan, Ruhşan K.'nın ise fuhuş yapmaktan kaydı olduğu ileri sürüldü. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Tekin Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title