Haberler

Nişanlısı ile Kayınpederini Öldüren Sanığa 2 Kez Ağırlaştırmış Müebbet Hapis Cezası (2)

Acılı ANNE: CANİ ÖLSEDE YÜREĞİM SOĞUMAYACAK

Kızı ve eşi gözlerinin önünde öldürülen kendisi de yaralanan Songül Şengel karar duruşması sonrası Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı. Ahmet Yavuz'un 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası almasını değerlendirilen acılı anne Şengel, "Ceza yüreğime su serpmedi. Benim yavrum ile kocam mezarda. Cezaevinde yatsa da, ölse de yüreğim soğumayacak. Bize destek veren kadın avukatlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan Erzurum Barosu Kadın Hakları Komisyonu adına Şengel ailesinin avukatlığını yapan Bilge Mutlu Bilge ile Ebru Arslan ve dosyaya müdahil olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına Pelin Konur verilen kararda adaletin tecelli ettiğini bildirdiler. Ömer Yavuz'a verilen beraat kararını temyiz edeceklerini bildiren Bilge Mutlu Bilge, "Yaşama hakkı hiç kimsenin elinde değil. Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır. Umudumuz ve duamız şudur; İnşallah Özgecan'lar, Münevver Karabulut'lar, Burcu Şengel cinayetleri son olsun. Bu da sizin yapacağınız son cinayet haberi ve kararı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yavuz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title