Haberler

Nisan Ayında Kartepe'de Kar Yağışı Ara Ara Devam Ediyor

Nisan ayında Kartepe'de kar yağışı ara ara devam ediyorKOCAELİ - Kocaeli ve Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe, ara ara devam eden kar yağışıyla kar turizmi için gelen ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

Nisan ayında Kartepe'de kar yağışı ara ara devam ediyor

KOCAELİ - Kocaeli ve Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe, ara ara devam eden kar yağışıyla kar turizmi için gelen ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

Kocaeli'nin bin 850 metre rakımlı en yüksek tepesi olan Kartepe'nin zirvesindeki kayak merkezinde kar yağışı zaman zaman devam ediyor. Zeminin büyük oranda karla kaplı olduğu kayak merkezi ise ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Kayak mevsiminin sona erdiği Kartepe'de gelen ziyaretçiler, mevsim sonuna yaklaşıldığı dönemde beyaz örtüyle kaplı doğal güzellikleri görme fırsatı yakalıyor.

Ara ara devam eden yağışın kendilerini de şaşırttığını belirten kayak merkezi Otel Müdürü Abdullah Önder Sıkıcıoğlu, "İki sene önce de yine böyle olmuştu. 23-27 Nisan arasında kar yağmıştı. Tabi bu kar, bizim için çok manalı ve faydalı bir kar değil. Bizim bir an önce sahalarımızı bakıma almamız lazım yaz sezonu için. Biliyorsunuz biz aynı zamanda bir spor oteliyiz, spor merkeziyiz. Haziran ayından itibaren yeni yaptığımız spor salonuyla birlikte hem basketbol hem voleybol hem de salon sporlarına, yine 5 tane UEFA standardındaki futbol sahamızla da futbol takımlarını ağırlıyoruz" dedi.

Kayak odalarını kapattıklarını da ifade eden Sıkıcıoğlu, "Şu anda bu karın güzelliği şöyle, önümüzdeki hafta hava açık görünüyor. Yani misafirler kar görmeye, en azından bu mevsimde, güneşli bir havada kar görmeye, karın tadını çıkarmaya gelebilirler. Böyle bir faydası olabilir görsellik anlamında. Zaten bu dönemler bizim geçiş dönemlerimiz. Daha çok toplantı grupları, hafta sonu misafirlerimizi ağırladığımız dönemlerimiz. Bu mevsimde de karı görmek keyifli ve değişik olabilir insanlar için" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Kartepe Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title