Haberler

Nisa Nur, Ablası ve Babası Gibi 2 Şubat'ta Doğdu

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 2 Şubat 1975 doğumlu olan Hakan Çelebi, 2 kız çocuğunun da 2 Şubat'ta doğduğunu belirterek, "Bizim için çok güzel bir tesadüf oldu.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 2 Şubat 1975 doğumlu olan Hakan Çelebi, 2 kız çocuğunun da 2 Şubat'ta doğduğunu belirterek, "Bizim için çok güzel bir tesadüf oldu. 3 çocuğum var. 2'siyle benim doğum günlerimiz aynı" dedi.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Dolunay İlköğretim okulu öğretmeni Hakan Çelebi ve Ziraat Mühendisi eşi 39 yaşındaki Arzu Çelebi'nin 2 Şubat'ta bir kız çocukları dünyaya geldi. Nisa Nur adını verdikleri kızlarının sağlıklı doğduğunu söyleyen baba Hakan Çelebi, "Bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı da bebeğimizin 2 Şubat'ta doğmuş olması. Benim doğum tarihim de 2 Şubat. Büyük kızım Zeynep'in doğum günü de 2 Şubat 2001. Çok ilginç bir tesadüf oldu. 3 kızım var, ikisiyle benim doğum günlerimiz aynı. Diğer kızımız Ceren'in doğum tarihi ise 9 Kasım 2002. Allah'ın bize verdiği büyük bir lütuf ve mutluluk. Allah inşallah ömürlerini bahtlarını açık eder. Vatanına, milletine iyi bir evlat olarak yetişmesine vesile olur" dedi.

- Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çelebi Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title