Haberler

Niran Ünsal: Kapanmam İşime Çok Ciddi Zararlar Verdi

Güncelleme:

'Uyan Türkiyem' programına konuk olan ünlü sanatçı kapandıktan sonra yaşadıklarını, "Şükürler olsun maddiyatım hiçbir zaman kötü olmadı ama eskiye göre kötü." sözleriyle anlattı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan ünlü sanatçı Niran Ünsal, kapandıktan sonra neler yaşadığını anlattı.

"DURUMUN KÖTÜ MÜ ŞU ANDA?"

İnancına göre yaşıyor olmasının işine çok ciddi zararlar verdiğini söyleyen Ünsal, Sarıkaya, "Maddi kaybın olduğunu biliyorum. Durumun kötü mü şu anda?" diye sordu.

"ALLAH'IN EMRİNİ YERİNE GETİRİYORUM"

"Şükürler olsun hiçbir zaman kötü olmadı ama eskiye göre kötü" yanıtını veren Niran Ünsal, "Yani ben Allah'ın emrini yerine getirdiğim için, Türkiye'de şöyle bir algı var; 'sen örtündün bir kenara çekil artık, bu işi yapma' Bu işi yapma diyorsunuz ya da benim etrafımdaki herkes bu konu ile ilgili bana köstek oluyor. Yani afedersiniz biz yıllarca bu ülkede bir sürü iç çamaşırlı kadın izledik, adam izledik yarı çıplak. Ben inancımı yaşayarak ve kendi dinimin emrettiği şeyi yerine getirerek, Allah'ın emrini yerine getirerek işimi yapmaya çalışıyorum ve kendi çevremden, uzak, yakın, bildik bilmedik bir sürü çevrelerden veto yiyorum. Böyle saçma şey olurmu, nasıl bir adalet?" ifadelerini kullandı.

"HİÇ KİMSEDEN DESTEK GÖRMÜYORUM"

'Bizim insanlarla ortak noktamız müzik' diyen Ünsal, "Ben oramı buramı teşhir ederek işimi yapmıyorum. Yıllar önce de yapmıyordum şimdi de yapmıyorum. Ben inancımı yaşayarak işimi yapmaya devam etmek istiyorum. Bu konu ile ilgili de hemen hemen hiç kimseden hiçbir şekilde destek görmüyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tahir Sarıkaya Niran Ünsal Beyaz TV Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (173)

ONKOLOG DR EMRE:

ERKEKLERE YASAK YOK KADININ HIC BIR YERI GÖRÜNMEYECEK HAYIR BU SEKILE RAZI OLAN KADINLARIN AKLINA TÜKÜREYIM D VITAMINIKI VITAMIN OLMADIGI HAYATI BIR ENZIM OLDUGU KANITLANDI YANLIZCA GÜNES ISIG ILE VUCUTTA ETKEN HALE GELIYOR BU SEKILDW GIYINEREK BILIMUM KANSER CESITLERINE DAVETIYE CIKARDIGINIZIN FARKINDAMISINIZ KARA CAHILLER

7
137
yanıtYanıtla
İsyankar:

hadsiz insanlara saygı göster önce doktormusun ne haltsın aklınız fikriniz uçkurunuzda isteyen açılır isteyen kapanır o gereksiz yorumunu kendine sakla

yanıt3
yanıt3
DİLEK:

inanan insana bu yorumla gelirseniz cehennemde güneşle çıplak bedene alınan d vitamini hiçbir işime yaramayacak, Allah benim örtünmemi istiyorsa devit ile bunu çözerim cevabını alırsınız

yanıt2
yanıt2
SER:

SEN BEYNINI IPTALETMISSEN DR SANA NE YAPSIN DILEK BU KADAR SAGLGA AYKRI BIR SEYI EMREDEN DINIDE SORGULAMA ZAMANI GELMISTIR

yanıt1
yanıt1
ÜLKÜ:

BAŞ ÖRTÜSÜ KAFANIZDA MANTAR HASTALIĞI YAPAR. AKILI OLAN TAKMAZ

13
69
yanıtYanıtla
Mantar:

Senin her yerin mantar olmus Sen kendine baktir

yanıt3
yanıt2
mal muduru:

Senin beyninde hasar var o neden oldu acaba insan artigi

yanıt3
yanıt1
AYŞE:

BAŞ ÖRTÜSÜ KADINI 10YIL YAŞLI GÖSTERİR. SONRADA KOCALARINIZ ELİNİZDEN GİDER.

18
40
yanıtYanıtla
AYŞE:

BAŞ ÖRTÜ BAZI KADINLARA HASTALIK YAPAR. SAÇLARI DÖKÜLÜR. SAÇ DİPLERİ HAVA ALMAYINCA

16
31
yanıtYanıtla
PR.:

yarın ateşte yanacağına şimdi dökülsün . . . .

yanıt32
yanıt8
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title