Haberler

Niran Ünsal'ın Seçim Paylaşımına Yorum Yağdı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, seçim sonrası Twitter hesabından paylaştığı, "% 41,5 maşallah diyelim mi AK Dostlar" yazısıyla takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Geçen aylarda özellikle kliplerdeki çıplaklık konusunda yaptığı eleştirilerle dikkat çeken Niran Ünsal, sonrasındaki süreçte AKP yanlısı açıklamalarıyla dikkatleri çekmiş magazin gündeminin de bir numaralı maddesi haline gelmişti.

"MAŞALLAH DİYELİM AK DOSTLAR"

Ünsal 7 Haziran seçimi sonrası sonuçların açıklanmaya başladığı sırada attığı tweetle takipçilerini şaşırttı. Destek verdiği parti olan AKP'nin iktidar olmak için gereken çoğunluğu elinden kaçırdığı vakitlerde attığı "%41,5 maşallah diyelim mi AK Dostlar" tweetiyle şaşırtıcı bir paylaşıma imza attı.

"ÜZÜLME..."

Şarkıcının bu tweeti üzerine takipçileri, "Evet maşallah takarak uğurluyoruz.", "Üzülme iktidar düşer açılırsın." şeklinde yorumlar yaptı.

İşte şarkıcının attığı tweete yapılan yorumlardan bazıları...


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Niran Ünsal Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (203)

hakan:

Sonuna kadar Akp ! Şerefimi kaybedersem birgün o zaman chpli olurum

50
70
yanıtYanıtla
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:

KAFAYI ÖRTTÜĞÜN ZAMAN ADAMMI OLUYORSUN ADAMLIK BEZDE DEĞİL İNSAN GİBİ YETİŞMEKTEDİR İNSAN OLMAKTIR

78
40
yanıtYanıtla
SONUNA KADAR:

Sonuna kadar durmak yok yola devam AKP

44
27
yanıtYanıtla
Fatma:

Pardon da başka bir şarkıcı ve ya aktör direkt ben CHPlıyım dıyebılıyor. O zaman neden AKPARTIlıyım dıyemesın? Ikı yuzlulugunuzu sevsınler.

53
14
yanıtYanıtla
ALİ YILDIZ:

AKPARTİ HER ZAMAN BİİRİNCİ HEP BAŞ TACI SİZLER VATAN HAYİNLERİ KURUN BAKALIM HÜKÜMET KURA BİLECEKMİSİNİZ SİZİNKİ VATAN GİTSİNDE NE OLURS

23
38
yanıtYanıtla
Yaralı aslan:

bir konuda birleşerek akp tek gitsin de ne olursa olsun diyen vatan hainlerini tebrik ediyorum . Çakallar sürüsü aslanı yaraladı ancak henüz öldüremediler . . .

36
22
yanıtYanıtla
BU VATAN BİZİM SAHİP ÇIKALIM:

BU ÜLKE İÇİN BU KADAR EFOR SARFEDEN BAŞKA BİR PARTİ BEN GÖRMEDİM. . AK PARTİ İÇİN ÜZÜLDÜM. . .

35
23
yanıtYanıtla
...:

ÖNÜMÜZ RAMAZAN. . . AKAPELİLER 30 GÜN DEĞİL 300 GÜN ORUÇ TUTSUNLAR. . . YEDİKLERİ HARAM LOKMALAR Bİ İHTİMAL AFFEDİLİR!!!

13
44
yanıtYanıtla
Haydo:

AKP bir dava partisi değil, çıkar amaçlı bir teşkilat. Rant, ihale, menfaat bitince yedirmeyiz dediklerini nasıl da yediklerini göreceğiz.

27
28
yanıtYanıtla
turkhard:

41. 5 kere masallah üzülmeyin. yigit düştügü yerden kalkar.

44
11
yanıtYanıtla
Tüm 203 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title