Haberler

Son Yılların En Büyük Canlı Yayın Kavgası

Güncelleme:

"Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Niran Ünsal, sunucu Duygu Çetinkaya ile müstehcen klipler hakkında konuşurken birbirine girdi.

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu "Seda Sayan Show"da Seda Sayan ile gerginlik yaşayıp yayını terk eden Niran Ünsal, bu kez de Beyaz TV'de yayınlanan magazin programı "Söylemezsem Olmaz"a konuk oldu ve program sunucularından Duygu Çetinkaya ile gergin bir diyaloğa girdi.

HAKARET BİLE ETTİLER

Mühtescen klipler üzerine konuşurken bir anda alevlenen tartışma, stüdyoda gergin anlar yaşattı. İki ünlü arasında bir ara hakaretler havada uçuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Duygu Çetinkaya Niran Ünsal Seda Sayan Beyaz TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

Genc bakis:

Yine AKP nin Havuz medyasi. . Melih Gökcek in sahip oldugu bir kanal dan ne bekliyorsnuz. Bana sahibini söyle ben sana kim oldugunu söyliyeyim :))

26
27
yanıtYanıtla
kral ben:

niran ünsala destek

34
16
yanıtYanıtla
nazlı:

müstehcen kliplerin kime zararı var niran ünsal sendemi akp oldun bırak insanlar istediği gibi yaşasın reklamı olma çaban başarılı tamamdır gündemi meşgul etme

6
18
yanıtYanıtla
selen:

ya akpyle ne alakası var yinemi siyaset çocuk olmayın be kardeşm dünya kötüye gdiyo insanlarımız çığrından çıktı eroini bonzaisi pornocusu kol geziyo lütfen ya ayıp günah

yanıt0
yanıt0
fxzs:

ülkede savaş var dünyada çoluk cocuklar ölüyor siz birbirinizi çekemiyor ve kavga ediyorsunuz yürüyün lan bk cuvalları

21
0
yanıtYanıtla
ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRİR...:

densiz kadın. . Orada Niran Ünsal program konuğu onunla tartışıp şov yapmak senin ne haddine sen kimsin?adını bilen yok senin. . .

16
4
yanıtYanıtla
???:

niran ünsal tribünlere, kameralara oynuyo. . . cok slak bence. .

3
14
yanıtYanıtla
ıyyyy:

duygu yine göstermiş agresifliğini herzamanki gibi, senden büyükler var orda küçüklüğünü bilde otur sana ne oluyorda ekran kirliliği yaratıyorsun ıyyyy

16
1
yanıtYanıtla
berrin çınar:

duygu denen kadın maalesef terbiye sınırlarını aşıyor her lafa atlıyor oya aydoğan çok iyi ve kibar pakize suda zaten iyi o kadını nerden bulmuşlar acaba hem de beyaz tv

15
2
yanıtYanıtla
Hatice Gunga:

Duyguyu tv de görmek istemiyoruz artik, cok saygisisz bir kiz o prgragma devam ederse izlemeyecegiz artik. . .

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title