Haberler

Niran Ünsal: Ayşe Arman'a Tokadın Büyüğünü Ben Vurdum

Güncelleme:

Ayşe Arman'ın kendisiyle röportaj için geldiğini ve tuzak sorular sorduğunu belirten Niran Ünsal "Ağzımdan yanlış söz çıksın istedi ama tokadın büyüğünü ben vurdum" dedi.

A Haber ekranlarında yayınlanan 'Yüzde Yüz Siyaset' programına konuk olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştükten sonra ölüm tehditleri aldığını belirtti.

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman'ı da sert sözlerle eleştiren Ünsal, şu ifadelere yer verdi: "Ayşe Arman, bu konular hakkında röportaj yapmak istedi. Şirketimize geldi; öyle soruyor olmuyor, böyle soruyor olmuyor... Kendince bir yol bulup ağzımdan yanlış söz çıksın istiyor ama tokadın büyüğünü ben vurdum ona. Dedim ki, 'Ayşe Arman, ayakkabı tasarımcısı adamla neden yatağa girip poz verdin. Daha çok okunacağını bildiğin için değil mi? Kocan ne dedi?' Hiçbir şey diyemedi. Sonra savunma mekanizması geliştirip 'Adam gay' dedi."

İşte Niran Ünsal'ın açıklamalarından satırbaşları;

2003 yılında Kral TV'de yasaklı olduğum dönemde Ahmet Kaya şarkısı okudum. Ahmet Kaya albümünde yer alabilmek için kendimi paraladım. Gülten Kaya bu süreci çok iyi bilir. Ahmet Kaya, protest müziğin önemli bir yorumcusudur; kıymetli bir sanatçı ağabeyimdir. O, bu ülkeden sürgün edilen bir adamdır. Birçok kanalda yayınlanmamasına rağmen o albüm 1 milyon 850 bin sattı; bu gerçek başarıdır. O şarkıyı söyledikten sonra vatan haini, PKK'lı ilan edildim. Sahne arkasında bazı partilerce ölümle tehdit edildim. Ama yine de final şarkım hep 'Kafama Sıkar Giderim' oldu.

"TÜM PARTİLERİN BELEDİYE KONSERLERİNDE YER ALDIM"

Söylediğim şarkılar ya da rol aldığım klipler; hiçbir zaman pornografi ve şiddetle bezenmedi. Şu anda yayınlanan kliplerde yataklardan çıkılmıyor; tüm kliplerde kadınlar yatak odalarında. Bunun ismine de 'Sanat' diyorlar. Bunun arkasında sosyal ve görsel medya var. Çünkü onlar için kadın ve çocuk çok önemli pazarlama unsuru. Tüm partilerin belediye konserlerine çıktım.

"CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sekiz aydır sıcak savaşın içinde tek başıma savaşıyorum. Neredeydi CHP ve MHP? Bir tane destek tweet'i bile atmıyorlar. Cumhurbaşkanımız'a teşekkür ediyorum. Çünkü çözüm üretiyor. Allah razı olsun.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIM"

20 yıllık müzik kariyerimin son sekiz ayında kılıçları çekip Niran Ünsal Sivil Hareketi'ni başlattım. Dişiliğimi ve kişiliğimi kullanarak bugünlere gelmedim. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımız'ın özel daveti üzerine kendisine 46 sayfalık akademik bir çalışma sundum. Hem müzikal anlamda verdiğim mücadele, hem de hükümetten gördüğüm destek nedeniyle tu kaka ilan edileceğimi dışlanacağımı biliyordum. Cumhurbaşkanı'yla görüştüğüm için çekinenler oluyor. Bu tavrım yüzünden mahalle baskısı yaşayıp ölüm tehditleri aldım."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Niran Ünsal Ahmet Kaya Ayşe Arman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

MisafirMobil-IOS:

Al bir yalaka daha

42
66
yanıtYanıtla
Beyin:

Bugunlerde heryer akp yalakası doldu. İğrençsiniz. .

35
62
yanıtYanıtla
Çiğdem Mobil-IOS:

Helal olsun sana.

69
27
yanıtYanıtla
doğrucu Mobil-ANDROID:

Bizde tanıdık levent Kırca,Tarık Akan, Tayfun Talipoglu, ............................................................................................Birçok hainleri.

34
31
yanıtYanıtla
keriman nalbanttt:

çok ak pak bi kadın ya sankii. . . sigaranın alasını içöip içip programlara çıkıp saçm sapan konuşmuşluklarını biliiirimmm. . . şimdii baştakine itaaat edende para var nede olsaaa . . . işi biliyor güyaaa. . pislikkkkkk

34
20
yanıtYanıtla
..........:

niran ünsal ayşe armana çok da güzel bir soru sormuş zaten ne chp nede mhp bu tür konulara destek vermez bir tek akp destek veri ALLAH AKP den razı olsun niran hanım bu davayı sonuna kadar yürütün bizler sizin yanınızdayız ve size bu konuda hak veriyoruz umarım bu davayı siz kazanırsınız. . .

27
25
yanıtYanıtla
yaz yaz yaz:

Ayşe Arman da sana sorsaymış madem, niye uyuşturucu kullandın diye, daha iyi noluyodu uyuşturucu kullanınca???

36
13
yanıtYanıtla
Mirgün müsün Nurgül müsünMobil-IOS:

Bu fotolar nasıl foto ya çok Utanç verici eğer bu çağdaşlıksa ben mağara Adamı olmayı tercih ederim

42
7
yanıtYanıtla
Düriyem:

Yobazın ve baskıcının kıralı geziciler bakmayın mıy mıy kibar kibar konuştuklarına.

23
22
yanıtYanıtla
AnkaralımobilWeb@haberler.com:

Şimdi ben anlamadım bu sanatçılıkdan ne ara siyasete girdi kapandı bu ne yapmacıklık ya yani varya bunları önceden tanımasak diyecegizki yazık ne magdur bi kadın ama tanıdıgımız için diyoruzki yalaka bi kadınnnn

38
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title