Haberler

Niobe'de Tasavvuf Esintisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tasavvuf müziğinin önemli isimlerinden Erkan Mutlu, Niobe Amfi Tiyatro’da bir konser gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tasavvuf müziğinin önemli isimlerinden Erkan Mutlu, Niobe Amfi Tiyatro'da bir konser gerçekleştirdi. Yüzlerce Manisalının izlediği konserde Mutlu, seslendirdiği eserlerle dinleyenleri mest etti.

Her yaştan Manisalı vatandaşın beğeniyle izlediği konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe'de izledi. 'Uyan Ey Gözlerim', 'Selam Alayke', 'Medine'ye Varamadım' gibi birbirinden seçkin eserleri seslendiren Mutlu, Manisalı vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konserin ilerleyen dakikalarında Mutlu, minik hayranlarını sahneye davet etti. Mutlu, sahneyi dolduran minik hayranlarıyla birlikte, 'Sordum Sarı Çiçeğe' adlı eseri seslendirirken, çocukların performansı vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Manisalı vatandaşlara, güçlü sesi ve özgün yorumlarıyla güzel bir Ramazan gecesi yaşatan Erkan Mutlu'yu tebrik ederek, sanatçıya içerisinde Manisa'ya özgü ürünlerin yer aldığı çanta ve çiçek takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title