Haberler

Niobe'de Sıra Gecesi

Güncelleme:

'Grup Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi'nin' seslendirdiği parçalar ve sahne performansıyla, Manisalıların Ramazan coşkusu ikiye katlandı. Konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de izleyerek, Manisalı vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her gece farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Niobe Amfi Tiyatro, bu kez Grup Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi'ni konuk etti. Her yaştan yüzlerce Manisalının izlediği konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt ile şube müdürleri de izledi. Grup Şanlıurfa Ateşi, 'Urfalıyam Ezelden', 'Nemrudun Kızı', 'Mevlam Bir Çok Dert Vermiş', 'Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana' gibi sıra gecelerinin sevilen türkülerini seslendirirken, Manisalı vatandaşlarda türkülere eşlik etti. Seslendirilen parçalarla, Manisalıların türkülere doyduğu gecede, aynı zamanda vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından çiğ köfte de ikram edildi.

Niobe'de büyük Coşku

Niobe Amfi Tiyatro'yu dolduran yüzlerce Manisalı vatandaşın, Grup Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi'nin seslendirdiği parçalar ile keyifli bir akşam geçirdiği konserde, birçok Manisalı vatandaş sahneye çıkarak hareketli türkülerde neşe içerisinde halay çekti.

Memiş: "Değişik renklerle bu millet, hep en yükseklerde olacaktır"

Konserin sonunda, Grup Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi'nin solisti Tekin Tatar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'i sahneye davet etti. Manisalı vatandaşlara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten Memiş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Memiş," Ülkemizin değişik renklerinden bir demeti, değerli sanatçılarımızla birlikte yaşadık. Ülkemizin güzelliği, milletimizi birbirine bağlayan, bin yıllık harcın görüntülerinden birini yaşadık. İnşallah, bin yıllık harçla oluşan bu kardeşlik, dünya var oldukça hep birlikte devam edecektir. Ben inanıyorum ki, değişik renklerle bu millet, hep en yükseklerde olacaktır. Bunun aksi için mücadele edenler, hep hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu. Memiş konuşmasının ardından, performanslarından dolayı sanatçıları tek tek tebrik ederek, çiçek ve içerisinde Manisa'ya özgü ürünlerin yer aldığı çanta takdim etti.

Şanlıurfa Ateşi'nden Başkan Ergün'e teşekkür

Manisa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Grup Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi'nin' solisti Tekin Tatar," Bizlerin, Manisalılar ile buluşmasını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederim. Cengiz Başkan'ın, Manisalılar tarafından çok sevildiğini fark ettim. Allah, böyle güzel insanları başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Halil Memiş Şanlıurfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title