Haberler

Ninova Park'tan Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlığı Standı

Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park Alışveriş Merkezi, özel bir üniversite ile işbirliğiyle üniversiteye yerleşmek isteyen öğrenciler için tercih danışma standı açtı.

Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park Alışveriş Merkezi, özel bir üniversite ile işbirliğiyle üniversiteye yerleşmek isteyen öğrenciler için tercih danışma standı açtı.

AVM yönetimi ve özel bir üniversite işbirliği ile öğrencilere ücretsiz danışmanlık yapılan tercih danışma standı açtı. 12 gün boyunca AVM'de öğrencilere danışmanlığın yapılacağı standa, AVM'ye eğlenmek için gelen üniversite adayları yoğun ilgi gösteriyor. Stantla ilgili bilgi veren AVM'nin Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Yüce, üniversite adaylarının bu stresli zamanlarında eğlenmek için geldiği AVM'de böyle bir hizmet vererek onların yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Yüce, "2015 ÖSYM üniversite tercihi yapacak adaylar için özel bir okulun aracılığı ile AVM'de 12 günlük sürecek olan ücretsiz tercih danışmanlığı vermekteyiz. Adaylara; AVM'de gezerken, eğlenirken, alışveriş yaparken uzmanlar tarafından puanlarıyla, istedikleri bölümleri nasıl sıralayacaklarıyla ilgili bilgilendirme yapılmaktadır. Üniversite adaylarımızın böyle zor ve stresli günlerinde AVM yönetimi olarak yanlarında olmaktan mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title