Haberler

Ninova Park Avm Talihi Fakir Bir Ailenin Yüzünü Güldürdü

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alış veriş merkezlerinden biri olan Ninova Park’ın hazırladığı araba kampanyası 26 Aralık’ta yapılan çekiliş ile sona erdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alış veriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ın hazırladığı araba kampanyası 26 Aralık'ta yapılan çekiliş ile sona erdi. 100 liralık kupan ile kampanyaya katılan 15 nüfuslu bir ailenin ferdi olan Ömer Kurt, 150 bin lira değerindeki arabayı kazandı.

Audi Q3 kazanan talihlinin belirleneceği 18 Ağustos - 20 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılmış olan kampanya noter ve milli piyango huzurunda halka açık olarak 26 Aralık 2015 saat 17.30'da gerçekleşti. 100 liralık hediye çeki ile 150 bin lira değerinde araba kazanan talihli 15 kardeşten biri olan Ömer Kurt, 037854 numaralı kupon ile araba almaya hak kazandı. Fakir bir ailenin çocuğu olan Ömer Kurt'a aracın çıkmasına çok sevindiklerini belirten Ninova Park Genel Müdürü Salih Erdoğan, arabanın ihtiyacı olan birine çıkmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Erdoğan, "Ninova Park Alışveriş Merkezi, otomobil kampanyasını sonlandırdık. Daha önceki çekilişlerde değişik sıkıntılar yaşıyorduk. Şöyle ki çekiliş devamlı ekonomik durumu daha iyi olan şahıslara çıkınca sanki kamuoyunda anlaşmalı bir şeyler yapılıyor gibi intiba uyandırmıştı, bu duyumları almak bizleri üzüyordu. Bu seferki çekiliş için sürekli ihtiyacı olan birine çıkması için dua ediyorduk. Dualarımız kabul oldu ve ekonomik gücü zayıf olan bir aileye çıktı. Bu durumdan dolayı çok sevindim ve gurur duydum. 15 çocuklu bir aile, anne ev hanımı ve baba işsiz. Aile çocuklarının hepsi değişik esnafın yanında çırak olarak çalışıyor. Ailenin bir çocuğu Ankara'da Dil Tarih Coğrafya Fakültesi 3. sınıfta okuyor. Çalışarak tahsil hayatını idame ettirmeye gayret ediyor. Ailenin, okuyan çocuklarına fazla bir katkısı olamıyor maalesef. Bu şartlar altında yaşayan bir aileye otomobilin çıkması beni çok sevindirdi. Eminim ki kamuoyunda da böyle bir memnuniyet oluşmuştur ve bu işin gerçekten arkasında hilesi, hurdası olmayan bir çalışma sonucunda yapıldığına herkes artık ikna olmuştur. Bu manada çok memnun oldum inşallah bundan sonraki kampanyalarımız alışveriş merkezimizde devam edecektir. Diyarbakır'ın sosyo-ekonomik şartları devam ediyor. Hayat devam ediyor nihayetinde. Bundan sonraki kampanyalarımızda da yine aracın mağdur olan ailelere çıkmasını arzu ediyoruz. Otomobilimiz yasal işlemleri tamamlandıktan sonra aileye teslim edilecek. İyi günlerde kullansınlar, mutlulukla, sağlıkla, sıhhatle bütün aile bu sevinci yaşasın. Aile buraya geldiğinde, hepsinin yüzünde mutluluk ve sevinçleri okunuyordu. Böyle bir aileye sevinç yaşattığımız için gururlandık" dedi.

Otomobil almaya hak kazanan ailenin işlemleri tamamlandıktan sonra aracını Ninova Park AVM' den teslim alacağı belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ömer Kurt Audi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title