Haberler

Ninova Park 2015'te Ziyaretçi Akınına Uğradı

Diyarbakır’ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park’ı 2015’in ilk 3 ayında 1 milyon 912 bin 654 kişi ziyaret etti.

Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ı 2015'in ilk 3 ayında 1 milyon 912 bin 654 kişi ziyaret etti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park 2015 yılının ilk 3 ayında ziyaretçi akınına uğradı. AVM'ye 2015'in Ocak ayında 703 bin 332, Şubat ayında 614 bin 586, Mart ayında 594 bin 736 kişi ziyaret etti. AVM yönetimi aynı zamanda etkinlikler ve özel günlerde müşterilerini hediye yağmuruna tuttu.

Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, AVM'nin ziyaretçi sayısının aslında çok yüksek olmadığını söyledi. Erdoğan, "Müşterilerimiz çok sıkı kampanyalarımızı takip ediyorlar. İnsanlar bütçelerine göre hesaplı alışverişler yapıyorlar. Bizler AVM piyasalarını kontrol ediyorsak, müşterilerde aynı şekilde tek tek kontrol ediyor. Fiyatlar ve kampanyalar izlenmektedir. 2015 yılını aslında yarıladık. Yılbaşından bu yana bir otomobil kampanyamız oldu. Yeni kampanyalara hazırlanıyoruz. AVM yönetimi olarak hazırladığımız kampanyamızda müşterilerimize hizmet verecek bir kampanya olacaktır" dedi.

"NİNOVA PARK 2015'TE DEĞİŞİM YERİ OLDU"

2015 hedeflerinin arasında aynı zamanda AVM'nin değişiminin de yer aldığını dile getiren Erdoğan, "Yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Biz bununla ilgili adeta seferberlik ilan ettik. Mağazaların yüzde 90 veya 95'i kendi iç dizaynlarını boyasını ve bakımlarını sağlıyor. Ninova Park, iddia ederim ki Türkiye'deki teknik altyapısı en güçlü olan AVM'lerden birisidir. Başarı ile devam eden teknik bir süreçtir. Yatırımcılar, bu konuda hiçbir masraftan geri kalmadılar.Elektrik kesintilerinin çok sık olmasına rağmen asansör ve yürüyen merdivenlerde müşterilerin bire bir baş başa kaldığı noktalarda kesinlikle mağduriyet yaşamaz. Büyük maliyetli sistemler ile güçlendirdik. Diyarbakır halkına bizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Mehmet Salih Erdoğan Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title