Haberler

Nilüfer: Ermeni, Rum ya da Musevi Değilim

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Nilüfer Ermeni, Rum ya da Musevi olduğuna dair internette dolaşan iddialarla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Nilüfer, ailesiyle ilgili internette dolaşan iddialara sosyal medyada yanıt verdi.

"ERMENİ, RUM YA DA MUSEVİ..."

Instagram'da bir fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, o karenin altına şöyle yazdı: "Benimle ilgili bilinen yanlışlar: Ermeni, Rum ya da Musevi ebeveynim olduğu yanlıştır. Öyle olsaydı da göğsümü gere gere söylerdim. Benim için insan vardır. Din, ırk, milliyet, mezhep, renk farkları bir hiçtir. İnsan dünyanın her yerinde insandır. O kadar işte."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Nilüfer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

TonyMobil-IOS:

Aynen insan insandir Türk ve müslüman kafali salaklar

13
75
yanıtYanıtla
AXİ_ÇOCUK:

KERAMET BAŞTADIR TAÇDA DEĞİLDİR, , , HARARET NARDADIR SACDA DEĞİLDİR, , , HER NE ARAR İSEN KENDİNDE ARA, , , KABEDE KIBLEDE HACDA DEĞİLDİR. . .

14
18
yanıtYanıtla
BAĞDEŞTLİ:

Faşistler her yere el atıyor size ne mesehebi neyse kendisine

5
20
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Bu ulkede senin dusunceni anlayacak beyinler cok az .

14
8
yanıtYanıtla
adanalıyık:

Hanımefendi bi kadınsın seni öyle sevdik gerisi yok

16
2
yanıtYanıtla
Insancil:

Canimsin bir sanatciya bir insanada bu yorum yakisir herkes senin gibi dusunse bu dunya böyle kanli bir göl halline gelmezdi

8
7
yanıtYanıtla
...:

müslümanım bile diyememişsin sende onlardan oldun

7
1
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

TAMAM SEN DEDİNYA KESİN CEHENNEME ATARLAR ONU.

yanıt0
yanıt1
Isvec Allah sana uzun omur versin.:

Allah sana uzun omur versin ben isvecten hristianim

5
2
yanıtYanıtla
Insancil:

Muslumanim diyorsun amma dinde zorlama yoktur ilkesini unutuyorsun dini allet etmeyin herseye muslumanligi kendisinedir sana söylemisine gerek yokillrca bu ulkede islamiyyeti ve kurclugu herseye alet rtiniz

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title