Haberler

Nilüfer Belediyespor, Ukrayna Yolcusu

ERKEKLER Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Ukrayna'da 25-29 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dnieper Kupası'na katılarak sürdürecek.

ERKEKLER Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Ukrayna'da 25-29 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dnieper Kupası'na katılarak sürdürecek. Nilüfer Belediyespor bugün İstanbul'dan Ukrayna'ya gidiyor.

Ukrayna'nın Zaporazhya kentinde gerçekleşecek olan turnuvada, Belarus'un SKA Minsk, Ukrayna'nın Motor KS ve ZTR Zaporazhya takımları ile karşılaşacak olan Nilüfer Belediyespor'un gurubu şampiyonlukla bitirerek yeni sezon öncesi moral depolamak istiyor.

Yeni sezona hazır olarak gireceklerini belirten Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, "Ukrayna'daki turnuvanın ardından 02-04 Eylül 2016 tarihlerinde Gümüşhane Belediyespor, Akçaabat Tütünspor ve Serik Belediyespor takımlarıyla Gümüşhane'de Türkiye Kupası gurup maçları oynayacağız. Ligin ilk maçını da 17 Eylül tarihinde deplasmanda Aziziye Belediyespor ile oynayacağız. Bu yoğun maç periyoduna fiziksel ve taktiksel olarak hazır olacağız. Hedefimiz, Avrupa kupalarına katılarak Nilüfer'i en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ukrayna Belarus Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title