Haberler

Nilüfer Belediyespor'da Fırat Emiroğlu Dönemi

Nilüfer Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni yönetim belirlendi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeni yönetim belirlendi. Genel kurulda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu başkan seçildi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulu Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri'nde gerçekleşti. Divan Başkanlığını Sibel Özer'in, katip üyeliklerini de Melek Küçükbayraktar ve Birol Çavuşoğlu'nun yaptığı genel kurul saygı duruşu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongrede Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı'nın adının Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Erkek Basketbol Takımı olarak değiştirilmesi için seçilecek yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda faaliyet ve hesap raporları ile denetim kurulu raporları okunarak, oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen raporların ardından yönetim, denetleme ve disiplin kurulları asli ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan açık oylama sonucu Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu ve listesi oy birliğiyle yönetime seçildi.

Karamık'tan yeni yönetime başarı dileği

Seçimlerin ardından görevi Fırat Emiroğlu başkanlığındaki yönetime devreden eski Başkan Ali Karamık teşekkür konuşması yaptı. 3 yıllık görevi süresince başarı için ekibiyle birlikte ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Karamık, "Nilüfer Belediyespor Ailesini tüm branşlarda başarılı kılmak için çalıştık. Bu süreçte bize destek olan Onursal Başkanımız Mustafa Bozbey ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Başta hentbol ve voleybol olmak üzere bir çok branşta Türkiye'de adımızdan sıkça söz ettirdik. Bayrağı bizden alan yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

"Başarıyı daha yukarıya taşıyacağız"

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Fırat Emiroğlu, "Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası" kapsamında Brüksel'de düzenlenen "Open Days 2016" etkinliğinde yer aldığı için yeni yönetim adına Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız konuşma yaptı. Ali Karamık ve ekibinin elde ettiği başarıların herkesi gururlandırdığını ifade eden Yalçın Işıkyıldız, "Ali Başkanımız ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak adına elimizden geleni yapacağız. Genel kurulumuz tüm Nilüfer'e hayırlı olsun" diye konuştu.

Kongreye katılan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Nilgün Berk de Ali Karamık ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni yönetim kuruluna da başarı diledi.

"Bozbey'den yeni yönetime kutlama"

Open Days 2016 etkinliği nedeniyle Brüksel'de bulunan Nilüfer Belediyespor Kulübü Kurucu ve Onursal Başkanı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de yeni yönetimi kutladı. Başkan Bozbey, "Bu dönemde görev yapan, belediyemizi ve kulübümüzü başarı ile temsil eden Başkan Ali Karamık ve Yönetim Kurulu'na da teşekkür ederim. Bundan böyle de desteklerinin devam edeceğine inanıyorum" dedi. Nilüfer Belediyesi çalışanlarına da Nilüfer Belediyespor Kulübü'ne üye olmaları için çağrıda bulunan Başkan Bozbey, "Nilüfer Belediyesi Ailesi olarak Spor Kulübümüze sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Aile olarak sahip çıktığımız taktirde Spor Kulübümüz daha üst başarılara imza atacaktır" ifadelerini kullandı.

Yapılan genel kurul sonrası Fırat Emiroğlu başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu:

"Yalçın Işıkyıldız, Muhammet Aydın, Oğuzhan Şahinkaya, Ender Vapur, Abdullah Koç, Zekeriya Işık, Sami Gürbüz, Hamit Işık, Ümit İşmen, Tahsin İleri, Mehmet Saldız, ve Ahmet Kılıç.

Denetleme Kurulu'nda Ece Tamer, Lütfü Günenç, Celal Boyoğlu yer alırken, Disiplin Kurulu da İrfan Dündar, Sibel Özer ve Sema Demircan'dan oluştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey Ali Karamık Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title