Haberler

Nilüfer Belediyespor Balkan Şampiyonu

Kulüplerarası Bayanlar Balkan Kupası, Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan iki maçla tamamlandı.

Kulüplerarası Bayanlar Balkan Kupası, Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan iki maçla tamamlandı, Nilüfer Belediyespor yenilgisiz şampiyon oldu.

Romanya temsilcisi CSM Lugoj ikinci, Sırbistan ekibi Kolubara Lazarevac üçüncü, galibiyeti bulunmayan Arnavutluk ekibi Teuta dördüncü olarak tamamladı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Turnuvayı üçüncü tamamlayan Sırbistan'ın OOK Kolubara Lazarevc takımına madalyalarını Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Naci Kale verdi. Turnuvanın ikincisi Romanya'dan C. S. M. Lugoj takımına madalya ve ödüllerini Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem verirken turnuvanın şampiyonu Nilüfer Belediyespor'a madalya ve ödüllerini Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş verdi. 2011 Halkbank BVA Cup Women şampiyonu olan Nilüfer Belediyespor'a kupasını ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi.

FA-İY FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title