Haberler

Nilsem Kursiyerlerinin Eserleri Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Bursa Öğrenme Şenliği kapsamında NİLSEM kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan el sanatları sergisi açılırken, kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Bursa Öğrenme Şenliği kapsamında Nilüfer Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (NİLSEM) kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan el sanatları sergisi açılırken, kursiyerlere sertifikaları da dağıtıldı.

Bursa Öğrenme Şenliği kapsamında NİLSEM kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan el sanatları sergisi açıldı. NİLSEM bünyesinde 10 branşta açılan kurslara 236 kişi katıldı. Çalışma sonunda ortaya çıkan el emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı. Açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Uğur Ergin, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya ve çok sayıda daire amiri ve davetli katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bu şenlikler, öğrenmenin hayat boyu sürecek bir iş olduğunu göstermesi bakımından çok önemli. Ben, tek bir konudaki açlığın insana büyük katkı sağlayacağına inanırım, o da öğrenme açlığı. İnsanın algısı her zaman açık olmalı ve öğrenme konusundaki açlığını hiç yitirmemeli. Böylece yaşama sevincini de artırır, topluma katkısı büyük olur. Bana göre en büyük savurganlık zamanı boşa geçirmektir. Biz Nilüfer Belediyesi olarak bu yöndeki savurganlığa dur diyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak mesleki eğitimlere başladığımız günden bu yana 293 farklı branşta kurslar açtık. 16 kurs merkezinde eğitimler verdik ve 6 bin 177 kişiyi eğitimlerden faydalandırdık. Bu yıl Nilüfer Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 56 branşta açtığımız kurslara bin 100 kişi katıldı. Yine bu yıl NİLSEM'de, 10 branşta, 236 kişinin katıldığı eğitim çalışmaları gerçekleştirildi" dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı ve serginin açılışı yapıldı. Giyim, ev mefruşatı, dekoratif dokuma, keçe, gümüş kazaz örücülüğü, iğne oyası, kırk yama, koza çiçek, el nakışı ve gömeç dallarında açılan sergiyi davetliler gezerek, sergilenen ürünleri inceledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

öğrenme şenliği Mustafa Bozbey Mehmet Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title