Haberler

Nilgün Belgün Çerkezköy'de Sahne Alacak

Daha önce 'Mahşer-i Cümbüş' ve 'Haftanın Son Günü' adlı oyunlarla Türkiye’nin en ünlü tiyatrocularını Çerkezköy halkı ile buluşturan organizatör Öznur Koç, bir büyük organizasyona daha imza atıyor.

Daha önce 'Mahşer-i Cümbüş' ve 'Haftanın Son Günü' adlı oyunlarla Türkiye'nin en ünlü tiyatrocularını Çerkezköy halkı ile buluşturan organizatör Öznur Koç, bir büyük organizasyona daha imza atıyor. Organizatör Öznur Koç, Çerkezköylü tiyatroseverleri bu kez de ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Nilgün Belgün ile buluşturacak.

Ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Nilgün Belgün'ün baş rollerde oynadığı İstanbul Gencay Gürün Tiyatrosu'nun sahneleyeceği 2 perdelik danslı gösteri komedi oyunu 'Nigün Belgün'le Aşk ve Komedi' 25 Nisan Cuma günü saat 20.00'da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda sahnelenecek.

'Nigün Belgün'le Aşk ve Komedi' adlı oyunu Serkan Budak uyarlarken, oyunun dekorunu ise ünlü oyuncu Nilgün Belgün bizzat hazırlayacağı kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nilgün Belgün Çerkezköy Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title