Haberler

Nil Özalp Yeni Albümü İle Yine İddialı!

Güncelleme:


Yeni albümü öncesi sözü ve müziği Serdar Ortaç'a ait olan 'KAL AKLIMDA' tüm radyo DJ'lerinden tam not aldı.

Bu başarı ile birlikte NİL ÖZALP'in 'DURMA' adını verdiği 7 şarkıdan oluşan yeni albümü AVRUPA MÜZİK markasıyla tüm dijital ve müzik marketlerde yerini aldı.

'DURMA' birçok ünlü sanatçı ve aranjörün ortak çalışmasıyla oluşturuldu. Serdar Ortaç ve Tan'ın söz ve besteleriyle yer aldığı albümde, söz ve bestesi Nil Özalp'e ait 2 şarkı da bulunuyor.

Albüm de ayrıca sözleri Ülkü Aker'e ait Nilüfer'in 1987 yılında seslendirdiği ünlü şarkısı 'Bir gün darılıp bir gün barışma' isimli şarkıda yeniden düzenlenerek yer aldı.

Gürsel Çelik ve Tolga Kılıç'ın aranjörlüğünde hazırlanan bu albümde Suat Ateşdağlı ve Yasin Keleş'de remix versiyonlarıyla destek verdi.

İLK ALBÜMÜNDEN BUGÜNE SERDAR ORTAÇ HEP VARDI!

İlk albümünde Tarkan ve Serdar Ortaç'tan aldığı bestelerle büyük ilgi gören NİL ÖZALP bu başarısı ile en iyi çıkış yapan sanatçı ödülü kazanmıştı. Bu albümde de Serdar Ortaç hem besteleriyle hemde düet yaparak NİL ÖZALP'e verdiği desteğini sürdürdü.

İlk video klip söz ve müziği Serdar Ortaç'a, ait 'Kal Aklımda' adlı şarkıya Cem Talu yönetmenliğinde çekildi. Şarkıda Nil Özalp'e, Serdar Ortaç sesiyle de eşlik etti. Beykoz kundura fabrikasında çekilen klipte Nil Özalp'e 35 kişilik cast ve çekim ekibi ile çalıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Ortaç Özalp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title