Haberler

Niksar'da Yıl Sonu Sergisi

Tokat’ın Niksar ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 eğitim-öğretim yılı, sene sonu sergisi açıldı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 eğitim-öğretim yılı, sene sonu sergisi açıldı.

Cumhuriyet meydanı çay bahçesinde düzenlenen açılış törenine Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedir Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, Halk Eğitim Müdürü Bünyamin Çelik ve vatandaşlar ve usta öğreticiler katıldı.

Yapılan açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, düzenlenen sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sergiyi gezen Başkan Özcan, Niksar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne düzenlediği sergide yer alan stantları tek tek gezerek ürünleri inceledi ve bilgiler aldı. Sergi hakkında bilgiler veren Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Çelik, sergide 1000'nin üzerinde ürünün bulunduğunu belirterek "2015-2016 eğitim-öğretim yılında ilçemizin yaygın eğitim kurumu Niksar Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçemizin çeşitli yerlerinde açılan kurslarla ilgili, ürettiğimiz ürünlerin yıl sonu sergisini açtık. Sergimizde ağırlıklı olarak 25-65 yaş arasındaki halkımızın katılımını sağlamayı amaçladık. Çok güzel eserler, çok güzel ürünler çıkardılar. Burada resim, ebru, çini, İngilizce, nakış kursu, oymacılık, ilk yardım, okuma yazma gibi 1000'den fazla ürün ve eser yer almakta" dedi.

Çelik ayrıca Halk Eğitim Merkezi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler de vererek "Biz Halk Eğitim Merkezi olarak açık lise ve açık ortaokul uygulamalarını da yürüten bir kurumuz. Halkımızın bir şekilde sekteye uğrattığı eğitim öğrenimini tamamlaması için onlara her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda başarılı da işlere imza attık, aynı zamanda kişisel gelişimlerini, sosyal aktivitelerini güçlendirecek, onlara boş zamanlarını iyi değerlendirecek fırsatlar sunmaya çalışıyoruz. 3 bin 700'e yakın kursumuz var. Kurslarımızı mümkün olduğu kadar arz ediyoruz. Talepler aldıkça usta öğreticiler arayarak Niksar halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu arada şunu da ifade etmek istiyorum: Malum dershaneler geçen yıl kapandı, ortaöğretimden mezun öğrencilerimizin de üniversiteye hazırlık kurslarını da biz açtık. Çok başarılı neticeler elde edeceğimizi düşünüyoruz sınavlar sonuçlandığında. Tıp ve hukuk fakültesi gibi akademik okullara da öğrenci göndereceğimizi düşünüyorum. Amacımız Niksar'da halk eğitim merkezinin açtığı kurslardan herkesin faydalanmasını sağlamak, bu bağlamda kurumuz olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Özdilek Özcan Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title