Haberler

Niksar'da Yağmurun Bozduğu Yollar Asfaltlanıyor

Güncelleme:

Tokat'ın Niksar ilçesinde geçen haftalarda yağan şiddetli yağmurların ardından bozulan yollarda asfaltlama çalışmaları başladı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde geçen haftalarda yağan şiddetli yağmurların ardından bozulan yollarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Niksar Belediyesi tarafından Bengiler Mahallesi'nde asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı. 200 metre uzunluğunda sıcak asfalt döküm çalışmaları belediye ekiplerinin gayretiyle sürüyor. Yaklaşık bir ay önce yağmur sularının kaldırdığı Bengiler Mahallesi'ndeki asfalt yolun, kullanılamaz hale gelmesi ile, bozuk olan asfalt yol sökülmüştü. Daha sonra asfalta zarar verilmesine engel olmak adına, Akasya yokuşunda iki ayrı noktaya mazgal yerleştiren belediye ekipleri, böylece şiddetli su akıntılarını asfalta zarar veremeyecek şekilde düzenledi.

Öte yandan asfalt çalışmalarının sadece Bengiler Mahallesi ile sınırlı kalmadığı, Akasya yokuşunun da çift taraflı asfaltlandığı gözlendi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title